Samsun Canik Belediyespor Bayramda Atina'ya Gidiyor.

FİBA Eurocup'ta eleme turu maçları oynayacak olan Samsun Canik Belediyespor hazırlık döneminde 'Vassilis Sakopoulos'  Uluslararası kadınlar 4'lü basketbol turnuvasına katılmak üzere Yunanistan'ın başk

Samsun Canik Belediyespor Bayramda Atina'ya Gidiyor.
10 Eylül 2016 - 20:12
7-bos-kalip-haberFİBA Eurocup'ta eleme turu maçları oynayacak olan Samsun Canik Belediyespor hazırlık döneminde 'Vassilis Sakopoulos'  Uluslararası kadınlar 4'lü basketbol turnuvasına katılmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gidiyor.
Samsun Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç'in de katıldığı kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarına turnuva hakkında bilgi verilirken yeni transferler de basına tanıtıldı.
13-15 Eylül tarihlerinde Sporting Athens Spor Salonunda düzenlenecek turnuvaya Karadeniz temsilcisinin yanı sıra Spartak Moskova, Panathinaikos ve Sporting Athens takımları da katılacak.
Yunanistan kadın basketbolunda 21 defa şampiyon olma başarısını gösteren, 3 Yunanistan kupası ve 2 defa da Euroleage'de final four oynamayı başarmış tarihi başarılar ile dolu Sporting Athens kulübünün organizasyonunda temsilcimiz sezon öncesi ilk maçlarını yapacak.
Uluslararası Vassilis Sakopoulos kadın basketbol turnuvasının programı
13 Eylül 2016
18.00 Sporting Athens - Spartak Moskova
20.15 Samsun Canik Belediyespor - Panathinaikos
14 Eylül 2016
18.00 Samsun Canik Belediyespor - Sporting Athens
20.15 Spartak Moskova - Panathinaikos
15 Eylül 2016
16.00 Samsun Canik Belediyespor - Spartak Moskova
18.15 Panathinaikos - Sporting Athens
Kulüp Başkanı Ercan Bayrak yaptığı konuşmada; “Kulübümüzün markasına katma değer sağlayacak transferlerimizle sezona tam kadro hazırlanıyoruz. Bayramda Atina'da spor camiasının yakından tanıdığı Avrupa'nın önemli kulüpleriyle aynı turnuvada yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz.
22-24 Eylül tarihinde de şehrimizde 1. Samsun Cup' Uluslararası Kadın Basketbol Turnuvasını düzenlemeye hazırlanıyoruz. Bu organizasyona Bulgaristan, Romanya ve Lübnan takımları katılacaklarını bildirdiler. Yoğun bir programımız var. İlk hedef 5-13 Ekim tarihlerinde eleme turu oynayacağımız Rusya'nın Chevekata Vologda takımını geçerek Fiba Euro Cup Kadınlarda grup maçları oynamaya hak kazanmak. Senelerce Avrupa kupalarında oynamış tecrübeli bir takıma karşı yapacağımız mücadeleye Samsunluları şimdiden takımımıza destek olmaya çağırıyoruz' dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum