Samsun'dan Apaydın'a Sevgi Seli

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydına, 4 Temmuz 2025 Perşembe günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Olağanüstü kongresi öncesi şoförlerle Samsun’da kahvaltıda buluştu.

Samsun'dan Apaydın'a Sevgi Seli
29 Haziran 2024 - 18:34
Samsun- 4 Temmuz 2025 Perşembe günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Olağanüstü kongresi öncesi Samsun’da kahvaltıda buluşan Samsun ve ilçelerine bağlı oda başkan ve yöneticileri TŞOF Başkanı Fevzi Apaydına tam destek verdiler.
Şahsıma Verilen Kıymetin Farkındayım
Kahvaltıda Oda başkan ve yöneticilerine hitap eden TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Değerli hemşerilerim sizlerin sevgi teveccühüne mazhar oldum. Samsun İl ve İlçelerinden gelerek Genel Kurul yolunda şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı her bir Samsun Şoför Oda Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyesine sonsuz teşekkürlerimi sunar, sevgi ve saygı ile kucaklarım. Rahatsızlıkları nedeni ile toplantımıza katılamayan fakat Yönetim Kurulu Üyelerini gönderen iki Oda Başkanıma geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Şahsıma verdikleri kıymetin farkındayım” dedi.
Hiç Ayrım Yapmadan Hizmet Ettim
Kendisinin teşkilatın içerisinden birisi olduğunu ifade eden TŞOF Başkanı Apaydın, “Ben bu teşkilatın içinden gelen birisiyim. Benim arkamdaki tek güç şoför esnafıdır. Bu güç sayesinde bu kutlu yolda başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır. Toplantımıza katılan Oda Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ayaklarına sağlık diyor, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, işlerinin rast gitmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadım, ben sizlere inandım, sizlerde bana inandınız. Çünkü, Şoförler sevdiklerini tam sever. İnandıklarına ise sonuna kadar sahip çıkar” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum