Samsun E-Dergi'nin 11'inci Sayısı Yayında!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Türkiye’nin ilk video ve ses içerikli interaktif dergisi olan Samsun E-Dergi’nin yeni sayısı okuyucuyla buluştu.

Samsun E-Dergi'nin 11'inci Sayısı Yayında!
11 Ekim 2024 - 09:55
11’inci sayısı yayınlanan dergi dopdolu içeriğiyle yine dikkat çekiyor. Derginin yeni sayısında; dünyanın konuştuğu isim Yusuf Dikeç'ten Gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızları’na pek çok özel isim yer alıyor.
Samsun’un kültürünün, sanatının, sporunun, eğitiminin, tarımının, sanayisinin bilim ve teknolojisinin gelişimi için çalışmalarını sürdüren ve şehrin tanıtımına büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi bu hedefine yayınlarıyla da katkı sunuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Türkiye’nin video ve ses içerikli ilk interaktif dergisi olan Samsun E-Dergi yayınlandığı ilk günden bu yana binlerce okuyucuya ulaşarak şehrin dijital markasına dönüştü.
Her sayıda birbirinden farklı içerikler ve röportajlarla ilgi çekmeye devam eden Samsun E-Dergi, 11’inci sayısında geniş yelpazesiyle okuyucuyla buluştu.  Derginin yeni sayısında; dünyanın konuştuğu isim Yusuf Dikeç'ten Gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızları’na, Türkiye'nin ilk glütensiz şefi Süleyman Engin'den ödüllü ressam Ruhiye Yalgın'a pek çok özel isim yer alıyor.
Şehrin tanıtım rehberi
Samsun’un doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerini tanıtma noktasında da adeta şehrin bir rehberi misyonunu üstlenen Samsun E-Dergi’de her sayıda farklı bir ilçe anlatılıyor. 11’inci sayı için Tekkeköy ilçesi seçilerek, ilçenin lezzetlerine ve birbirinden güzel doğa, kültür ve turizm rotalarına yer verildi.
Türkiye’nin dergisi oldu
Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana ülke gündemindeki pek çok konuya değinen, global bakış açısıyla birçok gelişmeye yer veren ve ulusal ölçekte röportajlarıyla şehrin sınırlarını aşan Samsun E-Dergi, sadece şehrin değil tüm Türkiye’nin tanıdığı ve bildiği bir dergi oldu.
Tüm içerikleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan dergiye ücretsiz olarak www.samsunedergi.com adresi üzerinden erişilebiliyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum