Samsun Markası Ankara'ya Hazırlanıyor...

Samsun'da doğan ve yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlarla marka haline gelen, ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Master Of Cake, bu kez Ankara'da muhteşem bir organi

Samsun Markası Ankara'ya Hazırlanıyor...
03 Ağustos 2017 - 11:04
Samsun'da doğan ve yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlarla marka haline gelen, ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Master Of Cake, bu kez Ankara'da muhteşem bir organizasyona imza atıyor.
İLK ORGNİZASYONDA 140 PASTA, 230 PASTACI
Pasta Sanatçısı ve Organizatör Zümra Uludoğan'ın markalaştırdığı ve patentini aldığı Master Of Cake, Samsun'daki 2 organizasyonun ardından Ankara’da Master Of Cake Başkent adı ile 3. büyük organizasyonu gerçekleştiriyor. Uludoğan,  İlk Organizasyonunu Sheraton Samsun Otel’de 24 Eylül 2016 da İran'dan da katılımcıların yeraldığı Türkiye genelinde 140 pasta ve 230 un üzerinde Pastacıyı Kahvaltı Etkinliği ve pasta Yarışmasında,  Samsun’da bir araya getirerek ilk organizasyonda bir rekora imza attı. Ülke genelinde binlerce insan Yarışma Pastaları Sergisini gezmek için Sheraton Otel’e akın etti.
MASTER OF CAKE SAMSUN 2017’DE 500’ÜN ÜZERİNDE PASTACI İLE REKOR KIRILDI
Zümra Uludoğan, 2. Organizasyonu Master Of Cake Samsun 2017 Samsun Pasta Yarışması ve Konaklamalı Pastacılık Festivalini de Hampton Hilton Samsun Otel’de gerçekleştirdi.    Türkiye’de Pastacılık sektöründe bir ilk olan Konaklamalı Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivali 500 ün üzerinde pastacının katılımı ile net 251 pasta başvurusu alarak Türkiye’nin en büyük Pasta Yarışması ünvanını aldı. Yarışmada 25 tane Şef görev aldı ve büyük pastacılık ve şeker hamuru Showları gerçekleştirildi. Tafet Aşçılar Federasyonunun tam kadro desteklediği büyük bir festivaldir.
Yarışma ile ilgili olarak bir açıklama yapan Uludoğan, "Ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Türkiye’nin en zor ve prestijli yarışması olarak anılmaktadır. Katsan Ovalette Şeker Hamurları Ana Sponsorluğunda,16 firmanın sponsor ve stant kurulumu ile katıldığı Festivalimize sektör firmaları büyük ilgi göstermişlerdir. Her ilden ve İran başta olmak üzere diğer Ülkelerden gelen yarışmacılar 19 Mayıs günü Samsun’da olmanın coşkusunu yaşadılar. 19-20-21 Mayıs’ta 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Festivalimizde marşlarla kutlamalar yapılmıştır” dedi.
MASTER OF CAKE BAŞKENT “ DÜNYAYI ANKARA’DA AĞIRLAYACAK
DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ŞEFLERİ JÜRİ MASASINDA
Master Of Cake Samsun, Master Of Cake Başkent olarak 3. yarışmasını da Ankara'da gerçekleştiriyor. 23 Eylül 2017'de Ankara Latanya Otel'de gerçekleştirilecek yarışmaya şimdiden katılımın yüksek olduğunu belirten Zümra Uludoğan, “ Bu yarışmanın jüri üyeleri de Ulusal ve Uluslararası alanda sektörde önemli isimler. WACS jüri Üyesi İztok LEGAT ve Stevo KARAPANDZA, Milli takım Direktörü Emrah Köksal SEZGİN, Şekerden Çiçekler Sanatçısı Filiz BİRCAN ve Gurme Haldun Tüzel’in Jüri üyeliği yapacağı Yarışmada Milli Takım Şefleri Ebru SAVAŞ, Tuba GEÇKİL, Neslihan MENTEŞ, Tuba FIRAT, Zülcenah KUNTER ve birçok Şefin Pastacılık Showları olacak. Konuklar birçok farklı lezzet tadacak. Bir kez daha adil ve prestijli bir yarışma yaşanacak.Bunun yanı sıra Katsan Ovalette Şeker Hamurlarının Ana Sponsorluk yaptığı Festivalimizde,Sektörün önemli firmaları da yarışmamızda standları ile yer alacaklardır. Pastacılık sektörü için önemli olan Ankara büyük bir Festivale ev sahipliği yapacak. Dünya’yı Ankara’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.
ZÜMRA ULUDOĞAN KİMDİR?
1979 Divriği'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi Samsun Havza'da tamamladı, Ömer Halis Demir Üniversitesi'nden mezun oldu.
Satış Destek Takım Lideri olarak kurumsal şirketlerde görev yaptı. Yenilebilir Şeker Sanatına ilgi duyarak özel tasarım pastalar hazırlamaya başladı. Modelleme konusunda kendini yetiştiren Uludoğan, İstanbul’da bir Butik Pastacılık Festivalinde "Dekoratif Tasarım Ben iyiyim"  dalında Türkiye Birinciliği aldı.
Birçok Anaokulunda çocuklara şeker sanatını tanıtmak için gönüllü etkinlikler düzenledi, bölgesinde birçok bayana iş imkânı sağlayarak Modelleme Eğitimleri verdi. Yarışma deneyimi ile birlikte, deneyimlediği Festivalleri Kendine özgü bir konsept ile Karadenize Anadolu'ya taşıma kararı aldı.
Anadolu'da bir ilkti, Girişimcilik ruhunu kullanarak projesini sunduğu Büyükşehir Belediyesi, Dernek ve Şirketlerden de destek almayı başardı.
Bu süreçte Samsun İş hayatının dikkatini çeken Uludoğan Samikad İş Kadınları Derneğinin Yılın Başarılı Girişimci ödülüne layık görüldü.
Ankara'da Master Of Cake Başkent olarak 23 Eylül Cumartesi 2017 tarihinde gerçekleşecek Festival için çalışmalarına devam eden ve 2018 de Uluslararası bir Platforma taşınacak olan Master Of Cake Samsun Markası’nın çalışmalarını sürdüren Zümra Uludoğan evli ve 6 yaşında bir çocuk annesi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum