SAMSUN OFFROAD KULÜBÜ BAFRA'DA

Samsun Offroad Kulübü üyeleri ve aileleri Bafra'nın doğal güzelliklerini görmek ve kamp yapmak üzere Bafra Belediyesinin ev sahipliğinde ilçeyi ziyarete etti

SAMSUN OFFROAD KULÜBÜ BAFRA'DA
06 Aralık 2015 - 19:05
Samsun Offroad Kulübü üyeleri ve aileleri Bafra'nın doğal güzelliklerini görmek ve kamp yapmak üzere Bafra Belediyesinin ev sahipliğinde ilçeyi ziyarete etti.

[gallery ids="39938,39939,39940"]
8 araç ve 14 kişilik bir ekiple ilçemizi ziyaret eden ekibi, belediye başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş ağırladı. Bafra'nın meşhur pidesinin lezzetini tadan kulüp üyeleri gezilecek yerler ile ilgili gerekli bilgi ve rotaları aldıktan sonra yola koyuldu.
GECEYİ GEÇİRMEK ÜZERE KAMP KURDULAR
Gezinin ilk gününde Bafra merkezden batık minare ve oradan baraj gölü manzarası eşliğinde Kapıkaya bölgesine tırmanan ekipler, kamp yatacakları Akalan köyünde ki Akalan Şelalesi'ne geçtiler. Akalan Şelalesi bölgesinin düzlük olmaması nedeniyle orman içinden üst seviyelere çıkan ekip uygun kamp alanı bulunca geceyi geçirmek üzere kamp kurdular ve bu arada Pazar günü Akalan köyünden baraj gölü kenarına inen Samoff ekibi Kapıkaya bölgesinden tekrar tırmanışa geçerek Nebiyan sivrisine oradan da Yeşiltepe Köyü üzerinden Çakırlar Korusu’na ulaştı. 
BAFRA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Gezi hakkında bilgi veren Samsun Offroad Kulübü Başkanı Sinan Yeğin,” 2015-2016 gezi programlarında Bafra bölgesini hedef aldıklarını, bugün yaptıkları keşif gezisi ile kendilerine uygun kamp alanlarını ve dağ yollarını belirleyeceklerini, ilerleyen günlerde de farklı projelerle Bafra’yı ziyaret edeceğiz. Toplamda 248 km yol kat eden ekibin geziden oldukça keyif aldığını, Bafra Belediyesi’nin misafirperver tutumlarından çok etkilendik. Uzun zamandır Nebiyan Bölgesi’ne Samsun üzerinden gezi yaptık. İlk defa Bafra tarafından buraya geçiş yaptık ve çok eğlendik. Belediyesinin katkılarından dolayı teşekkür” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum