Samsun Sağlık-Sen'den Açıklama

FETÖ’nün Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı darbe girişimi sebebiyle Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz Samsun Sağlık-Sen adına bir basın açıklaması yaptı

Samsun Sağlık-Sen'den Açıklama
16 Temmuz 2016 - 17:46
FETÖ’nün Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı darbe girişimi sebebiyle Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz Samsun Sağlık-Sen adına bir basın açıklaması yaptı.
Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz,  Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı açıklamada, Milli İradeye karşı yapılan hain darbe girişimi, milletimizin feraseti, devletimizin, STK’ların ve emek örgütlerinin dik duruşu ile püskürtülmüştür. Millete ve iradesine yapılan kalkışma büyük bir mücadele ve birliktelik örneği ortaya konularak amacına ulaşamadan engellendiğini belirtti.
Öksüz, “Bilinmesini isteriz ki, Büyük Memur-Sen ailesi ve biz Sağlık-Sen olarak, dün geceden itibaren alanlarda ve sahadayız. Milletin ve iradenin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmiyoruz. Alanlardayız, milli iradenin yanındayız. Memur-Sen kuruluşundan bu güne kadar bundan önce gerçekleşen darbe dönemlerinde olduğu gibi bugün de milli iradenin en büyük savunucusudur. Sahada ve alanlarda vesayetin karşısında dik duruşumuzu sürdürüyoruz.
Şimdi; Devletin asli kurumları ve yöneticileri Türkiye’nin birliğine bütünlüğüne ve kardeşliğine savaş açan bu eli kanlı örgütün mensuplarını ve onların destekçilerini bertaraf etmesi gerekmektedir. Millete rağmen namluyu millete doğrultan hainler, vesayet girişimi ile ülkenin kazanç ve değerlerine kast edenler hesap vermelidir.
Gün meydanları boş bırakmama, milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkma günüdür. Gün vesayet odaklarının ait olduklarının ait oldukları yere, tarihinin çöp sepetine atılana kadar mücadeleye devam etme günüdür.
Büyük Memur-Sen ailesi olarak, millete ve iradesine sahip çıkmak için alanlardayız.” dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum