SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN JET YANIT

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün açıklamalarına Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı'ndan yanıt gecikmedi

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN JET YANIT
29 Kasım 2017 - 11:37
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün açıklamalarına Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı'ndan yanıt gecikmedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan  Akcagöz geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada; "AKP-MHP ittifakı hayırlı olsun" ifadelerini  kullanmıştı.  Bunun üzerine Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş yaptığı açıklamada;
"Kendilerinden olmayan herşeye koşulsuz itiraz kültürüne sahip olan CHP ve onun İl Başkanına biz de birkaç soru sormak istiyoruz. Eğer AKP ile ortak müştereklerde buluşmak böylesi kötü ise 7 Haziran seçimlerinden sonra 32 gün "istikşafı görüşme" adı altında kiminle görüşüp Türk Milletini oyalamak sureti ile erken seçimin önünü açmıştır? O süreçte AKP'ye yakın olabilmelerini sağlayan "Stratejik Derinlik" adı altında Türkiye'yi Fetö’nün projelerine daha hızlı teslim eden dönemin Başbakanı mıdır?" ifadelerini kullandı.
Açıklamasında Cumhuriyet Halk Partili bazı milletvekillerinin terörist cenazelerine katıldığını hatırlatan Altıntaş; "Kendilerinin ifadelerindeki PKK’lı teröristlerden rahatsızlık duyuyorlarsa sahiden, PKK cenazelerine katılan Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu gibi isimlerden hiç utanmıyorlar mı? Bu kadar dertleniyorlarsa PKK’dan 7 Haziranda %60 blok söylemi ile kravatlı PKK’lıların Devletimizin en mahremlerinde Bakanlık alabilmelerini hayal ederken planları ne idi? Bugünlerde çıkıp ta "hayır" bloku derken kravatlı PKK’lılar ile ittifaklarını dillendirirken hiç haya etmiyorlar mı?" diyerek eleştiride bulundu.
Açıklamalarına devam eden Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş geçtiğimiz aylarda Çarşambalı şehit cenazesindeki çelenk polemiğini hatırlatarak;
"Bu kadar "Milli Hassasiyet" taşıyorlar madem geçtiğimiz aylarda Çarşamba İlçemizdeki Şehidimizin acılı yakınları için dava açıp; "Şehidin ailesine değil, çelengimizi kırana dava açtık" diye akıllarla alay eden açıklamayı yapmaktan da davayı çekmemiş olmaktan da utanmamışlar mıdır? "Dersim Katliamdır" saçmalığını savunup Onur Öymen'i istifa'ya davet ederek; Tunceli İsyanının bastırılması için talimat veren Mustafa Kemal Atatürk'ü dolaylı olarak "katliamcı" ilan eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan yaparken hiç mi yüzleri kızarmamıştır?" dedi.
26 Kasımda gerçekleşen Alparslan Türkeş Gençlik Kurultayı'ndaki mahşeri kalabalığı hatırlatan ve  Milliyetçi Hareket Partisi Grup başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın yanında olduğunu belirten Altıntaş; "Kendileri, kendi seçmenlerini yalan ve karşıtlık üzerinden elde tutma gayretinde olabilirler. Hatta yine kendileri 26 Kasımda Ankara'daki "Canlı Anketi" görmezden gelip, 3-5 anket firmasının fason rakamları ile endişeye kapılıp "erken seçim" çığırtkanlığı yapabilirler. Ancak Ülkücü Milliyetçi Hareketin hafızası dün gibi taptaze ve dipdiridir. MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta'ya cevap verdiğini iddia eden CHP İl Başkanı ya hafıza sorunu yaşamakta ya da milletimizle alay etmektedir. Bu sebepledir ki "titreyip kendine dönmesinin" faydalı olacağını, eğer bu halinin kendisi olduğuna dair iddiası varsa da biran evvel kendini terk etmesinin sağlığı için önemli olacağını  belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum