SAMSUN'A BEREKET GETİRECEĞİZ...

MHP Samsun milletvekili aday adayı Akın Üner, Samsun’da “gönlü yaralı yüzbinler” olduğunu söyledi

SAMSUN'A BEREKET GETİRECEĞİZ...
16 Mart 2015 - 21:25
MHP Samsun milletvekili aday adayı Akın Üner, Samsun’da “gönlü yaralı yüzbinler” olduğunu söyledi.

Adaylığını açıkladığı günden itibaren yürüttüğü tempolu ve samimi seçim çalışmalarıyla dikkat çeken MHP’li Akın Üner, Samsunluların ekonomik sıkıntılar ve siyasilerin ilgisizliğinden şikâyetçi olduğuna dikkat çekti.

On yedi ilçenin tamamını gezdiğini, yedi ilçede detaylı esnaf ziyaretleri yaptığını ve yirmiye yakın köyde toplantı yaptığını ifade eden MHP aday adayı Akın Üner, “Ne yazık ki kentimizde işsizlik kol geziyor. Birçok vatandaşımız ise hiçbir iş güvencesi olmadan asgari ücretle geçim sağlamaya çalışıyor. Köyler neredeyse tamamen terkedilmiş, vahşi batı filmlerindeki hayalet kasabalardan bile beter halde.

Bulundukları yerde doymayan insanlar çareyi göçte arıyor. Vatandaşlar, en küçük bir kamu hizmeti için bile torpil aramak zorunda kalıyor. Nasıl olsa her durumda seçimi kazanırız mantığıyla vatandaşa hoyrat davranan bazı siyasiler vatandaşları fazlasıyla incitmiş.” biçiminde konuştu.

Samsunluların kronikleşmeye başlayan şikâyetlerini gidermek için adeta ameliyat öncesi uygulanan antibiyotik tedavileri gibi bir iyileştirme programına ihtiyaç duyulduğunu belirten Akın Üner, “Tarımdan sanayiye, işsizlikten sağlığa, yerel yönetimlerin sorunlarından sosyal yardımlara kadar her alanda yaşanan sorunların ateşini düşürmek gerekiyor” dedi.

Sıkıntıların kalıcı olarak giderilmesi için ikinci aşamada neşter vurmaya ihtiyaç olduğuna değinen MHP milletvekili aday adayı Akın Üner, sözlerine şöyle devam etti: “Halen yürütülmekte olan projelerden fizibl olanların devam etmesi gerekiyor. Hatta varsa önündeki engellerin de kaldırılmasını sağlamak lazım. Ancak mevcut proje stoku, Samsun’un sorunlarını çözmek için yeterli değil. Mutlaka yeni ve fizibilitesi sağlam projeler ortaya koymak gerek. Bu konuda teknik ekiplerimizle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili listelerinin açıklanmasından sonra kendi projelerimizi ortaya koyup seçmene ülkeyi yönetmeye hazır olduğumuzu kanıtlayacağız. Vatandaştan projelerimizi uygulama yetkisi aldıktan sonra hemen kollarımızı sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Samsun’a hem hareket, hem de bereket getireceğiz.”

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum