Samsun'a büro kuracağım

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av

Samsun'a büro kuracağım
25 Şubat 2015 - 21:03
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Milletvekili seçilirsem Samsun'da bürom olacak ve haftada en az bir gün yüzyüze orada oturarak, vatandaşlarımızla iç içe olacağım" dedi.

Yıllarca teşkilatların içinde olduktan sonra milletvekilliğine soyunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, seçildikten sonra da teşkilat ve vatandaşlarla iç içe olacağını söyledi. Hocaoğlu, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Samsun ve Samsunluların hakkını korurken, memleketine de büro kuracağını ve burada haftada bir gün vatandaşlarla görüşerek, onları dinleyeceğini belirtti.

İlçeleri ziyaret etti

Milletvekili Aday Adayı Hocaoğlu, seçim gezileri kapsamında AK Parti Terme, Havza ve Vezirköprü İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. İlk olarak Havza'yı ziyaret eden Hocaoğlu, burada Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile görüştükten sonra AK Parti İlçe Teşkilatına misafir oldu. AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve partililerle sohbet eden Hocaoğlu, daha sonra Vezirköprü İlçe Teşkilatı'nda Başkan Halil İbrahim Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Hocaoğlu'nun son durağı ise Terme oldu. Burada Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a misafir olan Hocaoğlu, AK Parti Terme İlçe Teşkilatında Başkan Ali Kılıç ve yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.

Samsun'u birlikte inşa edeceğiz

Kendisine yoğun ilgi gösteren teşkilat mensuplarına teşekkür eden Hocaoğlu, "Teşkilattan gelen birisi olarak teşkilat mensubu arkadaşlarımızın bize gösterdiği ilgi bizi memnun etmektedir. İnşallah onlarla birlikte yeni Samsun'u inşa edeceğiz. Teşkilatlarımızı ziyaret etmemizdeki amacımız, ilçelerimizin sorunlarını en iyi onlar bilmektedir. İnşallah seçilip, bu şehrin vekili olursam yine teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçelerimizin ve şehrimizin daha da gelişmesi için çalışacağız" dedi.

Aramızda kapılar olmayacak

Halkın her daim söz sahibi olacağını belirten Hocaoğlu, "Halka açık olarak yapacağımız toplantılarla düzenli olarak halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz, görüş ve önerilerini alacağız. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Halkımızla aramızda kapılar olmayacak. Samsun'da kuracağımız bir büro aracılığı ile haftanın yedi günü halkımızın sesini dinleyeceğiz. Halkımızla aramızdaki iletişim kanallarımız her zaman açık olacak. Halkın vekili olduğumuzun daima bilincinde olacağız" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum