SAMSUN'A HİZMET BORCUM VAR!

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, Samsun'u en uzak köşesine kadar yakından tanıdığını ve bütün sorunları bildiğini belirterek Samsun'a hizmet borcum var!" dedi

SAMSUN'A HİZMET BORCUM VAR!
03 Nisan 2015 - 16:13
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, Samsun'u en uzak köşesine kadar yakından tanıdığını ve bütün sorunları bildiğini belirterek Samsun'a hizmet borcum var!" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Atakum'da Atakum MHP İlçe Başkanı Hüseyin Ordu ile birlikte esnaf ziyaretleri yapan Muzaffer Candemir,  "Bu şehre borcum var. Hizmetlerimle bu borcumu siyasette ödemek istiyorum.  Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde iktidara yürüyecek.  Samsun'da MHP bizlerle birlikte 1. parti olacak. Bu kutlu iktidar yürüyüşünde tüm ülküdaşlarımızı bu zaferi birlikte yaşamaya davet ediyorum. Samsun'da gerek bürokraside gerekse iş dünyasında başarılı hizmetlere imza attım ve Samsun'a hizmet edebilmek için milletvekilliğine aday adayı oldum. Ben Samsun’un sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları Meclis çatısı altında MHP iktidarında siyasetin gücünü kullanarak çözerim. Samsunluları özlediği günlere ve iktidara kavuşturacağız" dedi.

7 HAZİRAN TÜRKİYENİN KURTULUŞ GÜNÜ OLACAK

7 Haziran seçimlerinin herkes açısından hayati bir seçim olduğunu belirten Candemir, " Bir tarafta AKP'nin çözüm süreci adı altında yutturmaya çalıştığı çözülüş süreci milletimizi ve devletimizi siyasi açıdan adeta uçurumun eşiğine getirmiş, diğer taraftan ise özellikle 17-25 Aralık 2013 tarihi itibariyle ortaya saçılan delillerle gözümüze sokulan rüşvet ve yolsuzluk bataklığı da milletimizi ve devletimizi sosyal ve ekonomik açıdan çöküşe sürüklemektedir. AKP Hükümeti, bölücü terör örgütü eçme hayali ile yanıp tutuşmaktadır. MHP iktidarında rant sağlayanlardan hesap soracağız. Türkiye'nin nereye gittiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu millet hatırlamaya başladığında hesabı çok iyi sorar. Aldatmaca ve kandırmaca ile ülke yönettiler. Balyoz dediler, Ergenekon, dediler, gündem değiştirerek her şeyi sattılar, orduyu ve kurumları talan ettiler" şeklinde konuştu.

İNŞAAT SEKTÖRÜ YOK OLMA NOKTASINDA

TOKİ'nin devlet imkânlarıyla inşaat sektörü ile haksız rekabete girdiğini açıklayan Muzaffer Candemir şunları söyledi:" Vatandaş bir şey görmesin, duymasın diye basını ele geçirdiler. Basın özgürlüğü kalmadı. Basının özgür olmadığı, susturulduğu yerde demokrasi olmaz. Samsun'da satmadıkları kamu yatırımı kalmadı. 30 bin kişiden fazla vatandaşımız işinden oldu. Ekonomi çöktü. Samsun'un tek aktif sektörü olan inşaat sektörünü TOKİ ile rekabete soktular. Ucuz ev satıyoruz diye yapsatçıların 90 bin liraya sattığı evi vatandaşa 100 bin liraya sattılar. İnşaat sektörü AK Parti Hükümeti döneminde tarihinin en büyük krizini yaşadı. TOKİ Hazine arazilerini alarak inşaatçılığa soyundu ve Devlet gücüyle haksız rekabet ederek inşaatçıları ve müteahhitleri bitme noktasına getirdi. Milli Emlak'ın arazilerini kullanarak, vergi mükellefi olan sektör ile rekabet etmeye başlamıştır. Bu haksız rekabet inşaat sektörünü can çekişir hale getirmiştir."

MİLLETİMİZ 7 HAZİRAN'DA AKP'YE DUR DİYECEK!

TOKİ'nin arsa parası, proje bedeli, ruhsat parası vermediğini bildiren Candemir," Bu da % 50 maliyet azlığı demektir. Biz bu haksız rekabeti önleyeceğiz. Hesabını soracağız. Hesap sormak için aday oldum. Yetki ellerinde, kalem ellerinde kalemle eşkıyalık yapıyorlar. Milletimizin AKP Hükümetini daha fazla taşıması mümkün değil. Hükümet değişikliği şarttır ve son tarih 7 Haziran'dır. 7 Haziran 2015 tam anlamıyla karar anı ve gerçek bir dönüm noktasıdır. İnanıyoruz ki milletimiz 7 Haziranda AKP'ye dur diyecektir. MHP Olarak sorunlarınızı biliyoruz, çözmeye geliyoruz" dedi.

AKP'NİN MUTLU AZINLIĞI HARİÇ VATANDAŞ BORÇ SARMALI İÇİNDE

Vatandaşların borç yükü altında olduğunu ifade eden Candemir, "Milletimizin hali perişanken AKP'nin sayısı birkaç bini geçmeyen mutlu azınlığı hariç, milletimizin her ferdi borç sarmalı içinde ekonomik sıkıntılarla boğuşmakta, sürekli olarak geleceğinden endişe duymaktadır. Bu endişe hali ise, AKP'nin en önemli silahı durumundadır. Deyim yerinde ise AKP, hükümet değişikliği olursa ortaya çıkabilecek krizin altından kimsenin kalkamayacağını, şeklinde algı operasyonu ile milletimizi sürekli olarak tehdit etmektedir" diye konuştu.

SAMSUN YATIRIMLARDAN PAY ALAMIYOR

Samsun'un sanayi ve ekonomisinin durma noktasına geldiğini savunan Candemir açıklamalarını şöyle tamamladı: " Samsun devletten hiç pay alamayan illerimizden biri haline getirildi. Samsun'un siyasetçileri yerel yönetimlere sahip çıkmadı, yerel yöneticiler bu konularda adım atmadı. Sadece bürokratların hükümete yaptığı baskılarla kamu yatırımları gelebildi" diye konuştu.

25 BİNDEN FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYAN YATIRIMLAR SATILDI

"Samsun devletten yatırım alma yerine yatırımlarını verdi. Örneğin Azot Fabrikasını verdi, Bakır Fabrikasını verdi. Tekel fabrikalarını, tekel depolarını, limanı, TZDK'yı, TMO'yu Gelemen Çiftliği'ni verdi, Bafra’daki harayı verdi. Samsunlunun elinde bir şey kalmadığı gibi 25 bine yakın istihdam kapısı yok edildi. Bunu da başarı diye anlattılar. MHP iktidarında bunların hesabını soracak, milletimizi üreten, istihdam sağlayan hale getireceğiz."

SAMSUN ÜRETİMSİZ KALDI

Samsun Tarım ve hayvancılıkla geçiniyor. Ekonomisi hak ettiği yerde değil. Çiftçi ürünlerini ekemiyor. Ekse bile hükümetin ithal politikaları yüzünden ürünü para etmiyor. Vatandaş tarım desteği adı altında ürün ekmemeye teşvik ediliyor. Sadaka toplumuna dönüştürülüyor. Ülkemiz tarım ülkesi olmasına rağmen üretimsiz kaldı. Üretimsiz kalan ülkede çocuklarımızın ve gelecek nesillerinin ne ile geçineceği en büyük kaygımız. Samsun'da Tekel, Azot, Ladik Çimento, Gelemen Çiftliği, Bafra'da Hara Samsun Limanı satıldı. Devlet arazilerini TOKİ'ye peşkeş çektiler. Bunlar satılırken AKP'nin 7 milletvekili, 3 bakanı vardı. Hiçbir şey yapmadılar. Bunları geri almak, hesap sormak için yetki istiyoruz. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Burada doğduk, burada büyüdük ve Samsunlulara bu şehirde hizmet etme imkânı bulduk. Rabbim nasip ederse şimdi milletvekili olarak kendi şehrime inandığım bedeli ödemek ve vefamı göstermek istiyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum