SAMSUN'DA MUHTEŞEM NİKÂH

Demire Çelik Şirketinde Satış Müdürü Ahmet Demir ile Giyim Firmasında Satış Pazarlama Müdürü Nimet Ulaş’a Samsun Şehir Kulübünde gerçekleştirilen muhteşem nikâh töreni ile mutluğa yelken açtılar

SAMSUN'DA MUHTEŞEM NİKÂH
05 Eylül 2015 - 22:43
Demire Çelik Şirketinde Satış Müdürü Ahmet Demir ile Giyim Firmasında Satış Pazarlama Müdürü Nimet Ulaş’a Samsun Şehir Kulübünde gerçekleştirilen muhteşem nikâh töreni ile mutluğa yelken açtılar.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Samsun Temsilcisi ve ayrıca Haber Gazetesi Köse Yazarı Avni Demir ve PTT emekli memur Nur Hilal Demir çiftenin Demire Çelik Şirketinde Satış Müdürü oğulları Ahmet Demir ile Tekelde emekli memur Fevzi Ulaş  ve ev hanımı Neşrin Ulaş çiftinin Giyim Firmasında Satış Pazarlama Müdürü  kızları Nimet Ulaş  yapılan nikâh törenin ardında dünya evine girdiler.

[gallery ids="34054,34048,34047"]

NİKÂHTA 12 ŞAHİT!

Ahmet Demir i ve Nimet Ulaş’ın nikâhlarını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok kıyarken, şahitliklerini işe Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Göktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kamuran Özden,  Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye  Başkanı  Şenol  Kul, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Samsun Havacılık Kulüp Başkanı Aytekin Turgut  Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Gazetesi  Köse Gazetesi  Yazar Osman Kara. Gökşen Saçaklı, Bahar Futbolcu ve Şafak Pınar Parkçın yaptı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok evlik cüzdanlarını Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Göktaş’a telim etti. Göktaş’ta Nimet Ulaş’a verdi.

[gallery ids="34050,34051"]

ÇOK SAYIDA DEVETLİLER KATILDI

Nikâh törenine Demir ve Ulaş ailesinin yanı sıra  Samsun Ondokuz Mayış Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yener Cabbar, Halk Gazetesi Köze Yazarı İsmail Başaran, Hürriyet Gazetesi Karadeniz  Bölge Müdürü İbrahim  Sezen Doğan Haber Ajansı Samsun Müdürü Murat Sandıkçı, Samsunspor  eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bank  ve Yöneticilerinden Recep Hun ve çok sayıda devletliler katıldı. Ahmet Demir ve Nimet Ulaş çifti, ”Bu güzel mutlu günümüzde bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyoruz ”dedi.

[gallery ids="34052,34053"]
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum