SAMSUN'DA ÖRNEK DAYANIŞMA

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Samsunda bulunan Roman Dernekleri Başkanları ile birlikte Yavuz selim mahallesi müzisyenler derneğini ziyaret etti

SAMSUN'DA ÖRNEK DAYANIŞMA
21 Nisan 2018 - 18:21
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Samsunda bulunan Roman Dernekleri Başkanları ile birlikte Yavuz selim mahallesi müzisyenler derneğini ziyaret etti.
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kutulu Başkanı Hatice Örs Gençlik Kolları Başkanı Kenan Turgay ile birlikte Yavuz selim Mahallesinde bulunan Müzisyenler derneğinde Yavuz selim ve 200 evler mahallesinde bulunan Roman dernekler federasyon başkanları ile bir araya gelerek ileride yapılacak olan ortak çalışmalar ve projeler konusunda istişarede bulundular.
HEP BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kutulu Hatice Örs, ”İlimizde birlikte yaşadığımız değerli dostlarımızla göreve geldiğimiz 2013 yılından bu yana Türk Kızılay’ı olarak ortak çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız faaliyetlerde her zaman bizleri destekliyorlar. Bizler şube olarak çok şanslıyız çünkü  doğuştan müzisyen olan bu kardeşlerimiz yaptığımız faaliyetlerde bizleri gönülden destekliyorlar. Bizlerde aldığımız destekle faaliyetlerimizi rahatlıkla yapmaktayız.23 Nisan programı için Canik İlçesi Top tepe ilkokulunda yapacağımız kan alımı ve gönüllü ablalarımızın yapacağı bazlama ile öğrencilerimize görsel olarak Türk Kızılay’ını anlatırken Yavuz selim mahallesi mehteran ekibi de gösteri yaparak görsel şöleni tamamlayacaklardır.  Öğrenmenin yüzde  95 olduğunu  bildiğimiz için görerek öğrenme metodu ile  bizlerde   gönüllülerimizle faaliyetlerimizi görsel olarak yapmaya devam ederek Türk Kızılay’ını anlatmaya çalışıyoruz. Bizlere destek verdikleri için başta burada bulunan başkanlarımızla birlikte Tüm roman kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
TÜRK KIZILAY’ININ HER ZAMAN YANINDAYIZ
Yapılan ziyarette Yavuz selim Mahallesi Müzisyenler Derneği Başkanı Ömer Gezginci, ”Türk Kızılay’ının bizlerin yanında olması varlığını bizlere her zaman hissettirmesi ile bizler küçük olsun bizim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun diyerek bir yumruk olmaya Reisi Cumhurumuzun onursal başkan olduğu Türk Kızılay’ının her zaman desteklemeye devam edeceğiz. “dedi. Yapılan istişare ye Samsun Uluslararası Roman dernekler Federasyonu Başkanı Gürkan Dal, Samsun Uluslararası Roman dernekler Başkan Yardımcısı Erdoğan Desteci ve birçok müzisyen ve Türk Kızılay’ı gönüllüleri katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum