SAMSUN'DA SİYASET KIZIŞIYOR!...

Samsun’da siyaset kızışmaya başladı

SAMSUN'DA SİYASET KIZIŞIYOR!...
17 Ocak 2019 - 23:02
Samsun’da siyaset kızışmaya başladı. Yerel seçimler nedeniyle siyasi partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyorlar.
Türkiye’nin en zor illerinden biri olan Samsun’da Ak Parti Büyükşehir belediye başkanının haricinde Ak Parti dâhil diğer partiler büyükşehir belediye başkanları ile ilçe belediye başkan adaylarını açıklamadı.
Haber merkezimizin gelen bilgilere göre; Erhan Usta muhalefetin büyükşehir belediye başkanı adayı olarak İYİ Partiden gösterileceği, İlkadım ilçesinde ise Necattin Demirtaş’ı yine aynı şekilde muhalefetin ortak adayı olarak İYİ Partiden, Hayati Tekin’i de Tekkeköy ilçesinden yine muhalefetin ortak adayı olarak İYİ Partiden gösterileceği güçlü kaynaklardan bilgilere göre.
Belediye başkanlığı seçimleri Samsun’da oldukça zor geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Samsun’un kıran kırana bir seçim geçireceği aşikâr. 19 Ocak’ta Ak Parti Samsun ilçe belediye başkanlarını açıklayacağını bildirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ocak’ta Samsun’a geleceğini, adayları kendisinin açıklayacağı bilgisi daha önceden verilmişti.
Muhalefet Partileri de MHP’nin alacağı karara göre Samsun’da stratejini belirleyeceği gelen bilgiler arasında!.
Samsun’da muhalefet Partilerinin adaylarını açıklaması da merakla beklenen bir konu olarak kamuoyu tarafından bekleniliyor.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum