SAMSUNLU ŞEHİT EYÜP ÖKSÜZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve beraberinde Vali İbrahim Şahin, Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığı’na PKK’lı teröristl

SAMSUNLU ŞEHİT EYÜP ÖKSÜZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
11 Temmuz 2016 - 21:05
1gGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve beraberinde Vali İbrahim Şahin, Van’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığı’na PKK’lı teröristlerce gece saatlerinde bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit olan Samsun nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Eyüp Öksüz’ün Ankara Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
7- Boş kalıp haberVan’ın Erciş ilçesi Pay Jandarma Karakol Komutanlığı’na PKK’lı teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda şehit olan Samsun nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Eyüp Öksüz için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çiğdem Karaaslan, Vali İbrahim Şahin, diğer protokol üyeleri ve binlerce vatandaşın katılımıyla cenaze namazı kılındı.
Kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Şehidimizin cenazesi, askerlerin omuzunda götürüldükten sonra cenaze g1aracına konularak defnedileceği Cebeci Askeri Şehitliğine getirildi. Sonrasında şehidimiz Jandarma Er Eyüp Öksüz’ün naaş-ı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde  Ankara Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verildi.
Törene; Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler ve Jülide Sarıeroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri ve adli erkân, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum