SAMSUNSPOR ENGELLENEMEZ

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa KESKİN, Samsunspor’a uygulanan haksızlık hakkında konuştu

SAMSUNSPOR ENGELLENEMEZ
23 Nisan 2015 - 11:54
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa KESKİN, Samsunspor’a uygulanan haksızlık hakkında konuştu.

Keskin’in yaptığı açıklamada; “Samsunspor ne zaman bir başarı yakalasa, başına beklenmedik olayların gelmesi hem üzücü hem de düşündürücüdür. Play-Off’un hemen hemen garantilenip ilk iki hesapları yapmaya başladığımız sırada, karşı karşıya kalınan bu durum tüm Samsunspor camiasını üzmüştür, hayrete düşürmüştür.

Öncelikle belirtmeliyim ki, geçmiş yönetimlerden devralınan sıkıntıları bir bir halleden, işini bilen, uyumlu çalışan, başarılı ve Samsunspor'u Süper Lig hedefine taşımak içinbüyük mücadele verenbu yönetime, şimdi daha çoksahip çıkmak gerekiyor.

Bu cezanın şartlarının doğmasının gerçekten kabul edilebilir yanı yoktur. Bu Samsun’a, Samsunlulara ve Samsunspor camiasına büyük haksızlıktır.

Bir Samsunlu olarak, bir Samsun’un evladı olarak, Samsun’un her konusunda olduğu gibi Samsunspor’un da bizim için ayrı bir önemi vardır.

Samsunluların milletvekili olarak meclise gönderdiği ve bu kentin milletvekilleri olarak Gençlik ve Spor Bakanı olan Suat Kılıç ve Akif Çağatay Kılıç,  Samsun’u yöneten 13 yıllık siyasi irade, 16 yıldır yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı bu durum yaşanmadan önce ne yapmışlardır, ne kadar sahip çıkmışlardır hiçbir ön yargı ve koruma duygusallığına kapılmadan, Samsun kamuoyuna açıklanmalıdır.

Şu anda önemli olan, bu şansız uygulamamanın hiçbir şekilde oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve de cefakâr taraftarlarımızı olumsuz yönde etkilememesidir. Bu olayın, sporcularımızı ve teknik ekibimizi çok daha fazla hırslandıracağına inanıyoruz.

Samsunspor sevdalıları bilsin ki ‘Samsunspor Engellenemez.’ Samsunspor, canlar ödeyerek şerefi ile Türkiye’nin simgesi olmuş bir takımdır. Şimdi bunu bir kez daha kanıtlayacaktır. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yöneticilerimiz hiç moralini bozmadan bugüne kadar nasıl yoğun bir şekilde çaba sarf ederek çalıştılarsa, aynı şekilde devam edeceklerdir. Asalım bayraklarımızı, statları dolduralım ve inandığımız yolda yürüyelim” sözlerine yer verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum