Samsunspor Haftayı Hazırlık Maçı İle Geçirdi

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında oynanması gerekirken rakip RAMS Başakşehir Futbol Kulübü’nün UEFA Konferans Ligi maçı dolayısıyla ertelenen müsabaka nedeniyle Samsunspor haftayı 1461 Trabzon ile hazırlık maçı oynayarak geçirdi.

Samsunspor Haftayı Hazırlık Maçı İle Geçirdi
25 Ağustos 2024 - 21:46

Samsunspor; 1 1461 Trabzon; 0
Spor Haberleri
 Ertelenen RAMS Başakşehir Futbol Kulübü müsabakası nedeniyle Samsunspor haftayı 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile hazırlık karşılaşması yaptı. 
Mustafa Kemal Erkanat Samsunspor Futbol Akademi Tesisleri’nde oynanan müsabakaya Samsunspor; Halil Yeral, Soner Gönül, Kerem Fidan, Bedirhan Çetin, Mustafa Haluk Tan, Celil Yüksel, Flavien Tait, Soner Aydoğdu, Gaetan Laura, Landry Dimata ve Ercan Kara ilk 11’i ile başladı.

İlk devrede rakibi karşısında etkili bir futbol sergileyen kırmızı beyazlılar, son vuruşlarda istediğini yapamadı ve ilk yarı 0-0'lık skorla sona erdi.
Samsunspor ikinci yarıya Bola, Nanu ve Muhammet Ali Özbaskıcı’yı oyuna alarak başladı. Bola Kerem in yerine stoper de oynadı. Mustafa Tan’ın yerinde Nanu, Tait’in yerinde ise Muhammet Ali Özbaskıcı oynadı.
55.dakikada 1461 Trabzon’un kazandığı penaltıyı kaleci Halil Yeral köşeden çıkardı.
İkinci yarıda da yine oyunun kontrolünü elinde tutan Samsunspor, 58. dakikada 1461 Trabzon FK’dan Metehan Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.
59 Dk. Holse Schindler ve Muja oyuna girdi. Laura Ercan ve Celil çıktı.
73.dk Soner Gönül Ün yerine Enes Albak oyuna girdi.
90 dakika sonunda Samsunspor takımımız, sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum