Samsunspor işin doğasına göre...

İSTİKRAR İÇİN CAVCAV MODELİ ŞART Samsunspor işin doğasına göre hareket etmeye başladı; yani işini yapmak için gereken atmosfer oluştu! Artık bundan sonra her adımı kendine yakışanı el

Samsunspor işin doğasına göre...
21 Mart 2017 - 00:09
İSTİKRAR İÇİN CAVCAV MODELİ ŞART

Samsunspor işin doğasına göre hareket etmeye başladı; yani işini yapmak için gereken atmosfer oluştu!
Artık bundan sonra her adımı kendine yakışanı elde etmek için olmalıdır!
O da süper lig için çalışmaktır!
Altınordu maçı gösterdi ki bu takım taraftarıyla süper ligin takımı!
Bu vizyonla hareket etmek; istikrarı korumak rehavet virüsüne teslim olmamak için şart!
Yabancılar Kone dışında hala bu takıma yabancı; korkarım futbola da yabancılaşacaklar!
Kone etrafında oluşturulacak ilgi atmosferiyle yabancıların o potaya girme çabaları, şehrin kahramanı olma arzuları artırmak mümkün olabilir!
Bu anlamda sahanın her bölgesi için en başarılı olma yarışı takım içinde kaliteyi ve her futbolcunun katkı payını artıracaktır!
Her maç önemli, top toplayıcısına kadar her birey önemli, takım ruhunu yakalamış sorumluluk ahlakıyla hareket eden yönetimiyle hakaretten kaçınan morali bozulsa da moral bozmayan taraftarıyla istikrar, ardından da başarı yakalanacaktır!
İstikrar sporun ve başarının doğasında var! İstikrara katkısı olan en mühim unsurlardan biri ekonomik gelirler ve sportif alt yapıdır!
Malum taşıma suyla değirmen dönmez!
Bu açıdan istikrarlı bir yönetim için İlhan Cavcav modelini öneriyorum!
Rahmetli İlhan abi kulüp gelirlerini artıran transfer politikasıyla süper ligin kalıcı takımlarından olmayı nasıl başardıysa Samsunspor da bunu başarabilir!
Yalnız bu şehirde suni olduğuna inandığım sen zot ben zot ata kim versin ot çekişmesinden başka işe yaramayan ayrımcı yaklaşımlardan uzak durup, Samsunda yaşıyor olmamız Samsunspor'a destek olmamız için yeter anlayışıyla, birlikten güç doğar vizyonuyla, sorumluluk ahlakıyla, incinsen de incitme düsturuyla istikrara ve başarıya daha çok katkı sağlarız!
Maksat üzüm yemekse eğer bu atmosfer bu şehrin doğasında var olan kurtuluş ruhunu açığa çıkartacak bu takım, hüsran ve hüzün sayfalarını tarihe gömerek süper ligin tozunu alan o muhteşem günlere geri dönecektir!
Ne mutlu bu vizyona inanmış tüm bileşenleriyle kenetlenmiş camiamıza!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum