Samsunspor Sancaktepe'yi Konuk Ediyor…

Samsunspor Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda Sancaktepe Belediyespor’u konuk ediyor

Samsunspor Sancaktepe'yi Konuk Ediyor…
16 Eylül 2018 - 00:10
Samsunspor Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda Sancaktepe Belediyespor’u konuk ediyor.
Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Emre Kargın yönetecek. Kargın’ın yardımcılığını ise Oğuz Akyüz ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Akif Abdurrahman Morca.
İlk iki hafta sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Bahattin Köse, Teknik heyet tarafından 18 kişilik maç kadrosuna dâhil edildi. Sakatlığı bulunan Muhammet Beşir ise kadroda yer almadı.
Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada; “Ligde her maçın birbirinden zor olduğunu belirterek, her rakibe saygı duyuyoruz. Samsunspor olarak her maçımızı kazanmak için oynuyor ve tüm organizasyonlarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Sancaktepe Belediyespor, uzun zamandır birlikte oynayan oyunculardan kurulu oturmuş bir ekip. İki haftada aldıkları 6 puan, bizi endişelendirmiyor. Ben oyuncularıma güveniyorum. İyi bir takımız ve taraftarımızla birlikte daha tempolu ve coşkulu oynuyoruz” ifadelerini kullandı.
Maçın başından hakemin bitiş düdüğüne kadar taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “İyi bir takımla oynayacağız. Rakibimizi tanıyoruz. Bu karşılaşmada ilk iki haftadaki mücadele gücümüzü iyi futbolla da taçlandırıp, taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan edeceğiz. Ben taraftarlarımızdan maça ilgi göstermelerini bekliyorum. Gelin bu maçı hep beraber kazanalım” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum