Samsunspor Taraftarının Başı Sağolsun

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsunspor taraftar gurubu tarafından sevilen İbrahim Özgezen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Samsunspor Taraftarının Başı Sağolsun
27 Mayıs 2016 - 18:55

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsunspor taraftar gurubu tarafından sevilen İbrahim Özgezen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bir dizi ziyaret kapsamında Samsun'da bulunan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta  MHP Canik ilçe Başkanı Kemal Saral ve ilçe teşkilatını ile bir araya geldi. Güncel konuların konuşulduğu programda Samsun Spor tarafı tarafından sevilen ayakkabı boyacısı İbrahim Özgezen'in geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etmesi üzerine Roman mahallesine giderek aileye taziye ziyaretinde bulundu.
Erhan Usta, İbrahim Özgezen Samsun'un yerel gazetelerinde gördüğünü Samsun  ve Samsunspor'a ilgisini bildiğini belirterek; "Allah Rahmet eylesin, Allah kalanların ömrünü uzun etsin, Samsun'un ortak değerlerinden Samsunspor'a yakınlığı ile bildiğimiz İbrahim Özgezen'in vefatı Samsunspor taraftar gurubunu üzdüğü kadar bizleri de üzmüştür. Öncelikle Özgezen ailesi olmak üzere Tüm Samsun Spor camiasına başsağlığı dilerim" dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum