Samsunspor'un Teknik Direktörü Olduğum İçin Çok Mutluyum

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, pazar günü deplasmanda oynanacak olan Adana Demirspor A.Ş. müsabakası öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'un Teknik Direktörü Olduğum İçin Çok Mutluyum
04 Ekim 2024 - 21:35
Teknik Direktör Thomas Reis, "Sözlerime öncelikle doğum günüm sebebiyle söylediğiniz güzel dilekler için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Samsunspor’un teknik direktörü olduğum için çok mutluyum. Bu hafta sonu Adana Demirspor'a karşı oynayacağız ve bizim için çok önemli bir maç olacak. Kesinlikle Fenerbahçe A.Ş. maçından daha önemli bir müsabaka olacağı düşüncesindeyim.
Evet, ligde bulunduğumuz durum gayet iyi ama Adana Demirspor maçından da galibiyet alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Üst sıralarda kalıp, aşağıdaki puan farkını açmayı hedefliyoruz. Rakibimizin son sırada olduğunu biliyorum ancak kesinlikle çok zor bir maç olacak, kolay olmayacaktır. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor.
Şu ana kadar göstermiş olduğumuz performanstan ötürü çok mutluyuz. Tabii ki buralara gelmek çok zor oldu. Bazen şansa ihtiyaç duyabiliyorsunuz ve bazı maçlarda şansın da bizim yanımızda olduğunu gördük. Son oynadığımız maçta, şayet rakip dördüncü golü atmış olsaydı, belki farklı bir senaryo olacaktı. 4-1’den sonra geri gelmek çok zor olabilirdi ama orada da şanslı olduğumuz bir pozisyon vardı.
Evet, üç hata yaptık ama takım inancını kaybetmedi, disiplinle oynadı. Vazgeçmememiz gerektiğini gösterdi ve sonuna kadar savaştı. Eminim, aldığımız bu galibiyetten ötürü taraftarımız çok mutludur. Umarım bu şekilde devam ederiz çünkü önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Ondan da en iyi sonucu almaya çalışacağız.
Sonuçta lig çok uzun bir süreç. Tabii ki ligin sonunda genel bir değerlendirme yapacağız. Ancak burada önemli olan takım ve takımın başarısı. Ben takımda sadece bir bireyim. Benim başarımdan çok, takım olarak ne yaptığımız önemli. Takım bana güveniyor, ben de takımıma güveniyorum. Oyuncularım gayet iyi iş çıkarıyorlar. Son oynadığımız karşılaşmada 3-1’den geri dönmeyi başardık. İyi bir oyun sergiledik ve bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.
Tabii sektörün nasıl bir sektör olduğunun farkındayım. Sonuçta iki maç kaybederseniz, bu sefer de eleştiriler başlar. Çok fazla çalışmamız gerekiyor. İçinde bulunduğumuz durum elbette ki gayet iyi ama bunu korumamız gerekiyor. Peş peşe üç galibiyet aldık.
Ancak dediğim gibi, ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. Daha fazla çalışmamız ve devam etmemiz gerekiyor. Kesinlikle geldiğimiz yere kolay gelmedik ama burada kalmak, buraya gelmekten daha zor olacaktır. Bu sebeple o ciddiyeti ve disiplini elden bırakmamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum