SAMSUNSPOR ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYIN…

SAMSUNSPOR ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYIN… Merhaba sevgili okuyucularım

05 Kasım 2014 - 01:10
SAMSUNSPOR ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYIN…

Merhaba sevgili okuyucularım.

Bu yazımı kaleme almamın sebebi bu gün sosyal medyada gördüğüm bir haber üzerinedir.

O habere göre Tanju Çolak yorumcu olduğu bir televizyon programında Samsunspor yönetiminin kendisine 3 gün önce teklif götürdüğünü söylemiş. Tanju Çolak da kendi kurmadığım bir takımın başında görev almam demiş.

Ben o televizyon programını izlemedim. Haberin doğruluğu konusunda bilgim yok.

Eğer doğruysa yönetim çok büyük bir yanlış içindedir. Sen yönetim olarak mevcut teknik ekibe ve takıma ne verdin ki yeni hoca arayışı içine girdin?

Eğer yönetimden teklif gitmediyse ve Tanju Çolak bu tür bir açıklama yaptıysa Samsunlu olarak büyük yanlış yapmıştır.

Eğer haber yalansa o daha vahim.

Kısacası ortada hoş olmayan bir durum var.

Bu yazımı tamamlamadan önce Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın’ın katılacağı bir televizyon programında neler söyleyeceğini bekledim.

Erhan hoca bu programda birçok konuya değindi. Samsunspor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan bahsederken değindiği bir konu dikkatimi çekti.

Erhan hoca Samsunspor eski başkanı Kazım Yılmaz ile görüştüğünü ve Samsunspor üzerindeki temlikini 1 yıl almamasını istediğini belirtti.

Kendisine “siz 1 yıl temliği kaldırın ben söz veriyorum bu takımı Süper Lige çıkaracağım. Süper Ligde elde edeceğimiz 50 milyon gelirin 40 milyonu ile borçlar ödenir, 10 milyonu ile takım yapar lig oynarız. Küme dahi düşsek borçsuz bir takım olur ve yolumuza öyle devam ederiz” dedim bana geri dönülmedi dedi.

Samsunspor’un kurtuluşu Süper Lig ve iyi bir yönetimdir.

Beni yakından tanıyan birçok arkadaşım ile bu konuyu ben konuşmuşumdur.

Süper Lige çıktığımız 2010-2011 sezonundan sonra düşük maliyetli bir takım yapıp borçların ödenmesine ağırlık verilmeliydi diye.

Yinede geçmişe takılı kalmamak lazım. Zararın neresinden dönülürse kardır.

Bu gün için elimizde böyle bir futbolcu kadrosu ve teknik ekip varken Süper Lig şansımızı kaçırmamak için eski başkanımız Kazım Yılmaz’ın yardımcı olması gerekir.

Ben Kazım Yılmaz başkanın Samsunsporluluğundan şüphe etmem. Kendisinin bu paraya bu yıl için ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum. Belli ki birilerine kırgınlığı var. Ben onların kim olduğunu bilemem. Ama o kendisini bilir. O kişi ya da kişiler eğer Samsunsporluysa gereğini yapsın. Çünkü gerçekten Samsunspor’un kurtuluşu Süper Lig. Bunu başarmak için de paraya ihtiyaç var.

Umarım mesaj alınmıştır.

Hoşça kalın.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum