SAMSUNSPOR'A ÇERKESLERDEN DESTEK

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır’a Perşembe akşamı antrenmanı sonrası kendisi gibi Çerkes olan hemşerileri sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi

SAMSUNSPOR'A ÇERKESLERDEN DESTEK
24 Mart 2016 - 21:57
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır’a Perşembe akşamı antrenmanı sonrası kendisi gibi Çerkes olan hemşerileri sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi.
ÇERKES OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Samsun Çerkeslerinden oluşan bir  heyet kendileri gibi Çerkes olan Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır’ın Perşembe akşamı antrenmanında izledi ve antrenman çıkışında kendisine sürpriz yaparak, çiçek taktım ettiler. Oldukça sevinen Teknik Direktör Korukır kendisinin de Abhaz kökenli olduğunu ve Çerkes olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Biz Çerkesler adet ve geleneklerine sonuna kadar bağlı bir topluluğuz. Saygı ve hoşgörü ilk prensibimizdir. Ben de ailemde bu terbiye ile yetiştim. Değerli büyüklerime ve genç kardeşlerime destekleri için teşekkür ederim“ dedi.

[gallery ids="47179,47180,47178"]
HOCAMIZA SONUNA KADAR DESTEĞİZ
Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada Sedat Uygun “Bir Çerkes ve Samsunspor taraftarı olarak hocamızın başarıları bizleri de çok gururlandırıyor. Samsun  Çerkesleri olarak hocamıza sonuna kadar desteğiz ve Samsundaki diğer hemşeri derneklerini de duyarlı olarak takımımıza sahip çıkmasını ümit ediyoruz “diye Konuştu. Yapılan görüşmede kendisine eşlik eden Nurettin Güner, Servet Yıldız, Aydın Baştuğ, Yetiş Tok, İbrahim Akdoğan, Şahin Konuş, Sabahattin Batur ve Erdal İzci önümüzdeki hafta  düzenleyecekleri yemekli organizasyona Samsunspor yöneticileri ve teknik heyetini davet etti.
CANBERK GİYDİĞİ FORMAYI İZÇİ'YE VERECEK
Öte yandan sıkı bir Samsunspor taraftarı olan Samsun Anadolu Lisesi öğrencisi İrem İzçi'de hayranı olduğu futbolcu olan Canberk Aydın ile selfie çekindi Canberk’te kendisine güzel bir jest yaparak yapılacak ilk maçlarında giyeceği formasını imzalayarak İrem İzçi'ye vereceğine söz verdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum