İPEK YİNE UYARDI…

Samsunspor’a sosyal medyadan teknik direktör önerileri devam ediyor

İPEK YİNE UYARDI…
22 Eylül 2016 - 21:28
Samsunspor’a sosyal medyadan teknik direktör önerileri devam ediyor. Kırmızı-beyazlılarda teknik adam belirsizliği gündemden düşmüyor.
Şok haber net köşe yazarı tufan ipek büyük bir dikkatle Samsunspor’u takip ederken; Samsunspor yönetimin de teknik adam konusunda hata yapmaması için uyarılarını ve önerilerini her platformda yapmaya gayret harcıyor. İşte spor yazarı tufan İpek’in sosyal medya üzerinden yaptığı uyarılar:
Samsunspor’a ikinci sınıf üçüncü sınıf teknik adam alınacaksa; sakın hiç alınmasın. Kenan Yelek onların yapacağının fazlasını yapacak kapasitede ve formda... Diyarbekirspor karşısına çıkardığı gençlerle kendine ne kadar güvendiğini ve hocalığını gözler önüne sermedi mi Kenan hoca? Kaliteli hoca gelecekse gelsin... Maç kazanacak hoca lazım... Yandan bakan değil...
beğen
beğen
yorumlar
tufan İpek bu samsunspor için hayati bir konu olduğu için diye yazıyorum buradan... yoksa; hiç tarzım değil... Arkadaşlar gelecek hoca ya takımı düzlüğe çıkaracak ya da... Gerisini siz düşünün! lami cimi yok büyük hoca gelmeli büyük... Belki de samsunspor tarihinin en büyük en kaliteli hocası gelmeli... Eldeki malzemeyi kullanabilecek hoca lazım... Yoksa, Beşiktaş’ı da Feneri de Galatasaray’ı da o kadroyla yönetecek hoca çok anlatabildim mi? Samsunspor'daki kadroyla ligde kalacak hocanın gelmesi şart! Sonra yandık, eyvah kar etmez! Durum çook ciddi... bu işin geri dönüşü olmaz...
Tufan İpek'e sosyal medyada kırmızı-beyazlı taraftarlar büyük destek verirken; destek verenler arasında tek siyasi olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün olması dikkat çekti.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum