SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA BİLET UYARISI

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Sancaktepe Belediye Spor maçı öncesi taraftarlara erken bilet almaları konusunda uyarıda bulundu

SAMSUNSPOR'DAN TARAFTARA BİLET UYARISI
10 Eylül 2018 - 18:14
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Sancaktepe Belediye Spor maçı öncesi taraftarlara erken bilet almaları konusunda uyarıda bulundu.
MAÇ GÜNÜ BİR YOĞUNLUK YAŞANMASIN
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Pazar günü saat 19.00’da 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Sancaktepe Belediye Spor maçı öncesi taraftarlara önemli bir çağrıda bulundu. Kırmızı-Beyazlı taraftarları, tribünde görmek istediklerini ifade eden Haluk Tan, “Ligin ilk haftasında oynanan Amedspor maçında olduğu gibi bir yoğunluğa mahal vermemek adına taraftarlarımızdan biletlerini erken almalarını tavsiye ediyoruz. Pasolig kullanan taraftarlarımız bugünden biletlerini alabilirler. Maç günü bir yoğunluk  yaşanmaması ve sağlıklı bir şekilde tribündeki yerlerini almaları bakımından bu son derece önemli. Ayrıca Salı gününden itibaren saat 15.00’den pasoligden biletlerin satışa çıkacağını ve Çarşamba günü de kağıt bilet satışlarına  başlayacağız Taraftarlarımız, biletlerini ne kadar erken alırlarsa maç günü yaşanabilecek yoğunluğun önüne daha rahat geçebilirler” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum