SAMSUNSPOR'DAN TEŞEKKÜR

Hepimizin ortak paydası Samsunspor’umuzun hedefe kilitlendiği süreç içerisinde Altınordu müsabakasına o muhteşem taraftarımızın gitmesine verdikleri destekle vesile olan başta Samsun Büyükşehir Beledi

SAMSUNSPOR'DAN TEŞEKKÜR
19 Mayıs 2015 - 22:09
Hepimizin ortak paydası Samsunspor’umuzun hedefe kilitlendiği süreç içerisinde Altınordu müsabakasına o muhteşem taraftarımızın gitmesine verdikleri destekle vesile olan başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere Bafra, Kavak, Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy, Çarşamba ve Terme ilçeleri Belediye Başkanlarına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Her zaman olduğu gibi Samsunspor’umuzun cefakâr, vefakâr sevdalıları Taraftarımız; büyük bir coşku ve heyecanla onca yolu kat edip takımımızı yalnız bırakmadınız. Tüm Türkiye’ye heyecan veren koreografinizle ATATÜRK Stadyumunda yine fark yarattınız. Doksan dakika boyunca destek verdiniz.  Sizden aldığımız bu güçle özlenen hedefe ulaşacağımızdan emin olunuz. Son Denizlispor müsabakasında bitmek bilmeyen enerjinizin sinerjiye dönüşerek alacağımız güçle özlenen, hak ettiğimiz yerde olacağımıza inanıyoruz.
SAMSUNSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum