Samsun'u Gülmekten Kıracak…

“Hoşgeldin Boyacı” Samsun’u Gülmekten Kıracak… Aysa Organizasyonun katkılarıyla, Tiyatro Martı, "Hoşgeldin Boyacı" ile sezona Samsun’dan devam ediyor

Samsun'u Gülmekten Kıracak…
23 Şubat 2016 - 04:26
“Hoşgeldin Boyacı” Samsun’u Gülmekten Kıracak…
Aysa Organizasyonun katkılarıyla, Tiyatro Martı, "Hoşgeldin Boyacı" ile sezona Samsun’dan devam ediyor. Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner'in kadrosunu oluşturduğu oyun, 14 Mart 2016 tarihinde saat 20.00’de SBB (Samsun Büyükşehir Belediyesi)  Atakum Sanat Merkezinde sahnelenecek. Oyunun biletleri Atakum’da bulunan SaSa Cafe Restaurant’tan temin edilebilecek. Bilet ücretleri 40.00.TL ve 50.00.TL’den satışa sunulmuştur. Bilet satışları için İletişim telefonu ise şöyle 0534 246 02 02.

[gallery ids="44843,44842,44845"]
Oyun Donald Churchill imzası taşıyan “The Decorator”“Hoşgeldin Boyacı” adıyla sahneleniyor; oyunun içinde bol kahkahanın yanında sürprizleri de seyircinin odak noktası haline geliyor. Oyuncu Berna Laçin ve Erdal Özyağcılar’ın karşılıklı diyaloglarında özellikle komedi yoğunlaşırken;  usta oyuncular, içinde bulundukları çıkmazın nasıl komik bir hal alacağını, iki perdelik oyunda kahkahadan kırılacaksınız. Oyuncular, oyunun ilk dakikalarından başlayarak bitimine kadar seyircilerine oyunlarını iliklerine kadar hissettirdiler.
Hoşgeldin Boyacı oyunu, varlıklı bir kadın olan Marcia’nın (Berna Laçin) seyahatte olan eşinin odasını boyatma telaşı ile başlıyor. Yıllardır oyuncu olma arzusu ile yaşayan Walter (Erdal Özyağcılar) boya yapmak amaçlı geldiği Marcia’nın evinde ev sahibesinin büyük bir sırrını öğreniyor! Davetsiz misafir olarak Marcia’nın evine giren Jane ( Gözde Çetiner) Marcia ile kocasının birlikte yasak aşk yaşadığını ve Marcia’yı bu aşkı kocasına söylemekle tehdit etmesiyle devam ediyor.
Walter’in, Tüm Hayalleri Aktörlük Üzerine…
Jane Marcia’nın evinden Marcia’nın eşinin seyahatten döneceği zaman tekrar geleceğini söyleyerek evden ayrılıyor. Walter, Marcia ve Jane’in tüm konuşmalarına şahit oluyor ve Walter, ev sahibesi Marcia’nın imdadına yetişecek bir plan yapıyor. Walter, yıllardır aktörlük hayalini ve birikimini kullanacağı bir yer bulduğu için işi iyice bir oyuna çeviriyor. Marcia’ya planını anlatıp, ikna etmeyi başarıyor ve  para karşılığında Marcia’nın kocası rolüne geçiyor. Oyun, Jane’in Walter’ın koca rolüne inanması ile “ilginç!” bir hal almaya başlarken, Marcia kendi planladığı oyuna, yine kendi büyük bir sürprizle nokta koyuyor. Yönetmenliğini Arif Akkaya’nın üstlendiği  ve kostüm tasarımını Feyza Zeybek’in yaptığı Hoşgeldin Boyacı, Aysa Organizasyonun katkılarıyla Samsun Büyükşehir Belediyesinin Atakum Sanat Merkezinde 14 Mart 2016 tarihinde Saat 20.00’de sahnelenecektir. Biletlere  0 534 246 02 02 telefon ve Atakum’da bulunan SaSa Cafe Restaurant’tan ulaşabilirsiniz.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum