Samsun'un en sosyal başkanı

Samsun'da sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçiler arasında başı çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sosyal medya üzerinden birebir diyalog kurduğu vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinl

Samsun'un en sosyal başkanı
08 Şubat 2015 - 18:18
Samsun'da sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçiler arasında başı çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sosyal medya üzerinden birebir diyalog kurduğu vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinliyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 21. yüzyılın en önemli iletişim araçlarından olan sosyal medyaya büyük önem veriyor. Twitter ve Facebook'da yer alan binlerce takipçiyle, en çok takip edilen Samsunlu siyasetçiler arasında yer alan Genç, takipçileriyle sosyal medya üzerinden sohbet de ediyor. Vatandaşlardan ilettikleri eksiklikleri öğrenme imkânı bulan Genç, özellikle Samsun ve Türkiye gündemine dair paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

VATANDAŞLA BİRE BİR DİYALOG İMKÂNI

Özellikle gençlerin yoğun olarak kullandığı sosyal medya araçlarını aktif bir şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirten Genç, "Her imkânı kullanarak vatandaşlarımız ile diyalog kuruyoruz Sosyal medya hesaplarımız üzerinden binlerce kişiye ulaşıp ilçemizin tanıtımını ve duyuruları yaparken, şikayet ve isteklerini de daha hızlı bir şekilde bizlere iletebiliyorlar" dedi.

BİNLERCE DENETÇİ

Canik'i hep birlikte yönettiklerini kaydeden Genç, "Birlikte yönetim, sivil toplum kuruluşları, odalar, vakıflar ve derneklerle kurumsal anlamda yaptığımız bir yönetimdir. Bunun bir de vatandaşlarımızla yaptığımız hizmet ayağı var. Halkımız bizlere en çok soysal medya üzerinden ulaşıyorlar. Gördükleri bütün eksiklikleri sosyal medya üzerinden bize ulaştıran bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sosyal medya sayesinde aramızda güzel bir diyalog oldu. Aynı zamanda da bizim binlerce denetçimiz oldu. Tabi ki bu da işimizi rahatlatıyor, kolaylaştırıyor" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum