Samsun'un Tüm Bürokratları Bir Arada

Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Samsun genelinde görev yapan belediye başkanlarının, adli ve mülki idare amirlerinin bir araya gelmesi için düzenlenen Tanışma ve Kaynaşm

Samsun'un Tüm Bürokratları Bir Arada
29 Aralık 2017 - 22:27
Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Samsun genelinde görev yapan belediye başkanlarının, adli ve mülki idare amirlerinin bir araya gelmesi için düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Gecesi 17 ilçeyi birbirine bağladı.
BİRLİK VE BERABERLİK TEMELLERİ BÖYLE ATILIYOR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleşen gecede misafirler ile yakından ilgilenen ve tüm masalarda oturarak sohbetlere dahil olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da ilk defa böyle bir program organize edildiğini belirterek, “İlimize bağlı bulunan 17 ilçemizde görev yapan bürokratlarımızda zaman zaman değişiklikler olduğundan dolayı bazen birbirimizi tanıyamayabiliyoruz. Bunun önüne geçebilmek için valimiz Osman Kaymak ile böyle bir Tanışma ve Kaynaşma Gecesi yapalım dedik. Çok güzel bir akşamda beraber olduk. Bunu yılbaşından sonra da yapabilirdik. Ama hem yeni yılınızı tebrik edelim, hem birbirimizi tanıyalım, hem de hasbihal edelim istedik. Ben bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür davetler, birliğin beraberliğin temelleridir. Sizler de bu davete icabet ederek bizi çok mutlu ettiniz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Geride bıraktığımız bu yıldaki üzücü olaylardan uzak bir 2018 yılı temenni ediyorum” dedi.
Gecede Anadolu Ajansı’nın Yılın Fotoğrafları anketinde yer alan fotoğraflardan oluşan bir sunum ile İhlas Haber Ajansı’nın 2017 yılına damga vuran olaylardan derlediği Panorama 2017 videosu katılımcılara izletildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum