SAMULAŞ A.Ş. SİSTEMATİK İNOVASYONA GEÇİYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A

SAMULAŞ A.Ş. SİSTEMATİK İNOVASYONA GEÇİYOR
21 Ekim 2015 - 18:58
Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’ de yapılan kurumsal çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Samulaş A.Ş.’ de çalışmakta olan personelin inovasyon çalışmalarına etkin katılımını sağlayabilmek, bu katılımı sistematik bir hale getirerek sürdürülebilir bir yapıya ulaşabilmek için ODTÜ Teknokent’ te faaliyet göstermekte olan innoCentrum  firması ile işbirliğine giderek Sistematik İnovasyon Yönetim Yazılımını kullanmaya başlamıştır.

Sistematik İnovasyon Sistemi ile yapılacak olan fikir yarışmaları ve öneri mekanizması ile başlatılan inovasyon sürecinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’ de kurumda çalışmakta olan personeli inovatif düşünme konusunda özendirmeyi ve teşvik etmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Samulaş A.Ş.’ de uygulanabilir yenilikçi fikirler ve önerilerin ortaya çıkarılması ve hayata geçirilmesi için başlatılan yarışmada seçilecek olan en iyi 3 proje fikri ise ödüllendirilecek.

Sistematik İnovasyon Yönetim Yazılımı kullanımı konusunda “Sistemin kullanım eğitimleri” ile başlatılan inovasyon süreci kasım ayının ilk haftasında sona erecek, yapılacak olan değerlendirmenin ardından dereceye girecek olan proje fikirleri çalışmalar kapsamında oluşturulan kurullar tarafından belirlenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum