SANATIN MERKEZİNDE BALE EĞİTİMİ

SANATIN MERKEZİNDE BALE EĞİTİMİ Samsun Cumhuriyet meydanında Bulvar AVM’de hizmet veren Pera Sanat Akademi, alanlarında uzman akademik kadrosuyla her yaş gurubuna müzik, bale, resim, tiyatro, d

 SANATIN MERKEZİNDE BALE EĞİTİMİ
14 Kasım 2014 - 12:32
SANATIN MERKEZİNDE BALE EĞİTİMİ

Samsun Cumhuriyet meydanında Bulvar AVM’de hizmet veren Pera Sanat Akademi, alanlarında uzman akademik kadrosuyla her yaş gurubuna müzik, bale, resim, tiyatro, drama, makyaj, güzellik, el sanatları ve yabancı dil eğitimi veriyor. Genel koordinatör Gülizar Bayramkaya;  “Alışıla gelmiş eğitim yöntemlerinin ötesinde, çağdaş, yöntemler ışığında çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini inşa etmekteyiz. İnsanı yücelten estetik değerler kazandırmayı amaçlayan Pera Sanat Akademi, Samsun’un sanat merkezi konumundadır” dedi

BALE EĞİTİMİ

Pera Sanat Akademi 'de bale eğitimine 4-8 yaşından itibaren öğrenci kabul edilmekte, 8 yaş ve üstü için fiziksel uygunluğu incelendikten sonra, daha önce bale yapmış öğrenciler seviyesi tespit edilerek sınıf oluşturulması yoluna gidilmekte.

Çocuklarla iyi diyalog kurabilen ve onların her türlü sorunuyla ilgilenen öğretmenlerin verdiği bale eğitimi, üstün bir sanat zevki geliştirmenin dışında çocuğun sosyal ve fiziksel gelişimine de büyük katkıda bulunuyor. Bale, ya da genel anlamıyla dans eğitiminin öğrencinin günlük hayatını, okul başarısını, sağlığını kısaca tüm yaşantısını etkileyecek faydaları olduğu bilinmektedir.

Pera Sanat Akademi'de bale dersleri 13.00-14.00, 14.30-15.30 ve 15.45-16.45 saatleri arasında pazar günleri gerçekleşmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum