SANATLI MEZUNLAR BULUŞUYOR!

Endüstri Meslek ve Teknik Liseleri Mezunları geleneksel hale getirdikleri pilav gününde 13 Mayıs Pazar günü buluşacaklar

SANATLI MEZUNLAR BULUŞUYOR!
08 Mayıs 2018 - 22:09
Endüstri Meslek ve Teknik Liseleri Mezunları geleneksel hale getirdikleri pilav gününde 13 Mayıs Pazar günü buluşacaklar. Dernek Başkanı Seyit Ahmet Çay, ‘Tüm mezunlarımızı ve Samsun halkını davet ediyoruz’ dedi.
TÜM SAMSUN DAVETLİ
Sanat Lisesi mezunları bir araya geliyor. 13.’üncüsü düzenlenecek etkinliğe tüm Samsun halkı davetli. Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Liseleri Mezunları Derneği Başkanı Seyit Ahmet Çay her yıl düzenlemekte oldukları ve geleneksel hale gelen pilav gününe herkesi davet ettiklerini belirtti. Başkan Çay, ‘bu anlamlı ve özel günümüzde tüm sevdiklerimizle birlikte olmak ve yanımızda görmek istiyoruz’ diye konuştu.
RENKLİ SİMALAR VAR
Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Liseleri Mezunları Derneği’nin kurucu üyelerinden ve eski Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli’nin yanı sıra, Samsunspor’da yöneticilik ve başkan yardımcılığı yapan Ömer Çoruh ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hayati Tekin ve Samsun’un tanınmış onlarca renkli siması da derneğin üyesi.
13 MAYIS PAZAR GÜNÜ BULUŞALIM!
Pilav günü 13 Mayıs Pazar günü Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samsun Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesinde saat: 17.00 ile 19.00 arasında düzenlenecek. Ve tüm Samsun halkı pilav gününe davetlidir.
Tufan İpek
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum