SANDIKTA EN YÜKSEK SESİ VERECEKTİR

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçesi Yazılar Mahallesi'nde bulunan kahvehanenin önünde toplanan kalabalığa seslendi

SANDIKTA EN YÜKSEK SESİ VERECEKTİR
30 Nisan 2015 - 09:41
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçesi Yazılar Mahallesi'nde bulunan kahvehanenin önünde toplanan kalabalığa seslendi. Köktaş, "Aziz milletimiz her seçimde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerin de de AK Parti'ye, ülkesi ve milleti için hizmet eden AK Kadrolara sahip çıkarak sandıkta en yüksek sesi verecektir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ladik, Kavak ve Atakum İlçelerinde seçim koordinasyon Merkezlerinin açılışlarına katılan Köktaş, akşam ise Tekkeköy İlçesi Yazılar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, gecenin bu saatinde kendilerini yalnız bırakmayan hemşehrilerine teşekkür etti.

Program da konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Yaklaşık 16 gündür seçim çalışmalarımız kapsamında sahalardayız. Gerçekleştirdiğimiz programlarımız için gitmediğimiz ilçe kalmadı. İlçelerimizi karış karış dolaşıyor, esnafımızla, halkımızla biraraya geliyor, kucaklaşıyoruz.

Biz bu ziyaretlerimizi seçim çalışmalarımız kapsamında yapsakta sizlerde biliyorsunuz ki bizler her zaman sizlerin arasındayız. Fırsat buldukça biraraya geliyoruz. Düğününüz oluyor mutluluğunuza ortak oluyoruz, cenazeniz oluyor acılarınızı paylaşıyoruz, evlerinize misafir oluyor sohbet ediyoruz. Bu akşamda ilçe teşkilatımız tarafından koordine edilen programda sizlerle hasbihal etmek için buradayız. Yazılar Mahallemizin değerli sakinlerine teşekkür ediyorum, burayı sanki miting alanına çevirdiniz. İnanıyorum ki her zaman sahiplendiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerin de de AK Parti'ye sizler için hizmet eden AK Kadrolara sahip çıkacak sandıkta en yüksek sesi vereceksiniz" dedi.

Eski Türkiye ve Yeni Türkiye arasındaki farkı örneklerle anlatan Köktaş, "Programlarımızda dile geçiriyoruz. AK Partiden öncesini ve sonrası Türkiye’yi. Değerli hemşehrilerim sizler bu farkı çok iyi biliyorsunuz. Hastane, ilaç, maaş kuyruklarını biliyorsunuz. Her alanda bu ve bunun gibi birçok sıkıntıları sizler yaşadınız. Bunlar AK Parti iktidarı ile geride kaldı. Artık 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sinin önünü açacak olan 7 Haziran seçimlerine doğru ilerliyoruz. Bu seçim çok önemli, çocuklarımızın geleceği, ülkemizin istikrarı ve istikbali için sizler en güzel kararı vereceksiniz" diye konuştu.

Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Yazılar Mahallesi'ndeki programın ardından Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve teşkilat üyeleri ile birlikte geçtiğimiz pazar günü vefat eden Büyük Mahallesi sakinlerinden merhum Servet Çelik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum