Sarıcaoğlu Vali Şahin ile İstişare Toplantısı Yaptı

Sarıcaoğlu Vali Şahin ile İstişare Toplantısı Yaptı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel Samsun Valisi İbrahim Şa

Sarıcaoğlu Vali Şahin ile İstişare Toplantısı Yaptı
26 Kasım 2014 - 21:18
Sarıcaoğlu Vali Şahin ile İstişare Toplantısı Yaptı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel Samsun Valisi İbrahim Şahin ile istişare toplantısı yaptı.

Samsunum 1 gemisinde gerçekleşen toplantıda Vali Şahin ile Başkan Sarıcaoğlu arasında  hoş sohbet gerçekleşti. Vali Şahin yapmış olduğu konuşmada, "Kavak ilçesinin onun için çok büyük önem arz ettiğini belirterek 1989 yılında Kaymakam olarak ilk görev yerim Kavak'tı. Bu yüzden Kavak ilçesine olan sevgim çok fazla. Elimden gelen her türlü desteği Kavak ilçesine vermeye hazırım" dedi.

"PROJELERİMİZ BÜYÜK"

Başkan Sarıcaoğlu, "Sayın valime göstermiş olduğu ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Kavak için yapmış olduğumuz projeleri Sayın Valimize anlattım. Kendisi Kavak'a faydalı olabilecek bu projeleri çok beğendi ve elinden gelen her türlü desteği göstereceğini bildirdi. Kavak için yürüdüğümüz bu yolda Kavak'a çok büyük katkılarımız olacaktır" dedi.

"KAVAK'TA HEDEF BÜYÜK"

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, "Yapmış olduğumuz istişare toplantısının Kavak için faydalı olabileceğine inanıyorum. Sayın valimizin hoş sohbeti ile geçen toplantı sonucunda Kavak'ta yapmış olduğumuz çalışmaları ve yapacağımız projeleri anlattık. Kendisi Kavak için yapılan her türlü çalışmayı yakinen takip ettiğini dile getirdi. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Sayın Valime teşekkür ediyorum." dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin; Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel'e  Kavak için yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum