ŞARLATANA BAK!

Tutuklanan darbeci generallerin, "ABD ordusunun yakın müttefikleri" diyen ABD'li General Joseph Votel'e tepkiler sürüyor

ŞARLATANA BAK!
29 Temmuz 2016 - 20:27
1Tutuklanan darbeci generallerin, "ABD ordusunun yakın müttefikleri" diyen ABD'li General Joseph Votel'e tepkiler sürüyor.
Ortadoğu'daki ABD operasyonlarını yöneten CENTCOM'un komutanı General Votel, tutuklanan darbeci generaller için "ABD'nin Türk ordusundaki yakın müttefikleri tutuklandı" demişti.
Bu sözlerinin ardından bu şarlatan komutan Joseph Votel'e her kesimden tepkiler sürüyor. Vatandaşlar sıkıyorsa gel Türkiye’ye de buradan söyle. Sen bu ülkeyi ne zannediyorsun, burası Türkiye, Öyle uzaklardan şarlatanlık yapma, gel burada konuş bakalım konuşabileceğin mi? diye tepki gösterdiler.
vatandaşlardan gelen tepkilerde; Amerikanın muhatabı Türkiye'dir. Türkiye ile müttefik olması gerekirken bu vatan hainleri ile nasıl müttefiklik yapıyorlar? Hani siz demokrasi insan haklarından yana idiniz? Sizin İnsanlığınız batsın. Demek Amerikanın işi mazlum devletleri sömürmek? doğrunun yanında olmanız gerekirken neden haksızlığın adaletsizliğin yanında olduğunuzu şimdi daha iyi anladık. Bu komutan olsa olsa ancak şarlatan olur diye ifade ettiler.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum