ŞEHİDİMİZ ADEM GÜVEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Batman ili Kozluk ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven’in, Samsun Büyük Camii’nde öğlen namazına müteakiben cenaze tören

ŞEHİDİMİZ ADEM GÜVEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
01 Eylül 2018 - 22:43
Batman ili Kozluk ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven’in, Samsun Büyük Camii’nde öğlen namazına müteakiben cenaze töreni Düzenlendi.
CENAZEYE KATILIM BÜYÜKTÜ
Şehit olan jandarma uzman onbaşı Adem Güven’in cenazesine Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Vali Osman Kaymak,  MHP Samsun Milletvekilli Erhan Usta, Ak Parti Samsun Milletvekilli Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ile Orhan Kırcalı ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Çarşambalı olan Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Jandarma Tümgeneral Fuat Güney, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, 23’üncü Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, teknik heyet, şehidimizin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
DUALAR YAPILDI VE HELALLİK ALINDI
İl Müftü Yardımcısı Alaettin Kırbıyık tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin cenazesi, askerlerin omuzunda ve top arabasında cadde üzerinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Kıranköy Mezarlığına götürüldü. Burada şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven’in naaş-ı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Garnizon Şehitliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
ŞEHİDİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER
Defin töreninin ardından Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran, Aziz Şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin Babası Yusuf Güven’e öperek teslim etti. Vali Osman Kaymak ise şehidimizin fotoğrafını kardeşi Onur Can Güven’e, şanlı bayrağımızı da şehidimizin annesi Saime Güven’e öperek verdi. Cenaze töreninin ardından Vali Osman Kaymak, şehidimizin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı.
SAMSUNSPOR ŞEHİDİ YALNIZ BIRAKMADI
Şehidimizin öğle namazına müteakip  Büyük camide kılınan cenaze namazına Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, Hukuk İşleri Sorumlusu Erdem Eynel, Genel Müdür Özay Yıldız, Genel Menajer Ali Reşat Çağan, Teknik Direktör Taner Taşkın, kaptan Ercan Yazıcı ve Scouting ekibinden Celil Sağır’da katıldı.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net

[gallery ids="96709,96704,96702,96701,96706,96699,96700"]

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum