Şehidimiz Hasan Kavuz'un Adını Yaşatacağız

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ,”Şehidimiz, Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz adını yaşatmak amacıyla yapımı devem eden parkta yaşatacağız" dedi.

Şehidimiz Hasan Kavuz'un Adını Yaşatacağız
16 Aralık 2019 - 14:52
Şehit, Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz ’un ailesini evinde Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı olan Köksal Öner ve Kızılot Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş İbrahim Kurt ile birlikte ziyaret eden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, daha sona şehidimizi adına yapılan pakı yerinde inceleyerek, Paşayazı Mahallesi Muhtarı İlhan Kavuz’dan yapımı devam park hakkında bilgi aldı.
PAŞAYAZI MAHALLESİ’NE YAKIŞACAK
Şehidimizin adını ölümsüzleştirmek amacıyla girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ,” Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtına katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde terör örgütü IŞİD unsurlarının saldırısında şehit olan, Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz’ un adını yaşatmak adına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Çarşamba Belediye Başkanı Av Halit Doğan tarafından Paşayazı Mahallesi’nde yaptırılan parkın açılışını ölüm yıl dönümüne rastlayan  21 Aralık 2019 Cumartesi saat 14.00 de Valimiz Sayın Osman Kaymak’ ın katılımı ile yapacağız. Açılışımızın akabinde Şehidimiz Hasan Kavuz’un ruhuna bağışlanmak üzere Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif dokunaçtır. Bu önemli günümüze tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum