ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır’da PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polisimiz Burak Zor’u, gözyaşları arasında toprağa verildi

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
09 Eylül 2015 - 23:39
Iğdır’da PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan polisimiz Burak Zor’u, gözyaşları arasında toprağa verildi.

[gallery ids="34261,34262,34263"]
Iğdır’da  13 polisin şehit düştüğü terör saldırısında şehit olan 29 yaşındaki polis memuru Burak Zor’un naaşı Samsun'un İlkadım ilçesindeki baba evinde helallik alınmasının ardından Büyük Camii de kılınan öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığındaki Polis Şehitliğine defnedildi.

[gallery ids="34264,34265,34266"]

Kılınan cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİDİN AMCASI SİYASİLERE SESLENDİ
Cenazede şehidin yakınları ayakta durmakta zorlanırken, kılınan cenaze namazının ardından şehidin eşi Cansu Zor, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Şehidin omuzlara alınması esnasında şehidin amcası Ahmet Zor, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Hayır, öyle değil. Ateş bana da geldi. Siyasilere sesleniyorum, kendinize gelin, kilitli kalplerinizi açın. Yeter artık, birlik ve beraberlik günüdür” dedi. Daha sonra şehit Burak Zor’un naaşı polislerin omzunda cenaze aracına taşınarak Kıranköy Mezarlığındaki Polis Şehitliğine götürüldü.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum