ŞEHİDİN CENAZESİ SAMSUN'DA KARŞILANDI

[gallery ids="45591,45592,45593"] Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nun Türk Bayrağına sarılı

ŞEHİDİN CENAZESİ SAMSUN'DA KARŞILANDI
05 Mart 2016 - 09:18
[gallery ids="45591,45592,45593"]

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nun Türk Bayrağına sarılı olan nassı, askeri kargo uçağı ile Samsun’a getirildi.
AYAKTA GÜÇLÜKLE DURDULAR
Samsun- Çarşamba Havalimanı’nda şehidi karşılama törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Yaşın, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, şehidin annesi Havva Efiloğlu, babası Mustafa Efiloğlu, kardeşleri ile çok sayıda askeri ve sivil erkân katıldı. Şehit yakınlarının ise ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Şehit Uzm. Çavuş Fatih Efiloğlu’nun Türk Bayrağına sarılı olan nassı, Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Çınarlık Mahallesi’ndeki baba evine götürüldü.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum