ŞEHİT AİLELERİNİN ONURUNA İFTAR YEMEĞİ

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Ailelerinin yanı sıra personelinin de katımıyla 19 Mayıs Gençlik Kampında iftar yemeği düzelendi

ŞEHİT AİLELERİNİN ONURUNA İFTAR YEMEĞİ
04 Haziran 2018 - 13:49
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şehit Ailelerinin yanı sıra personelinin de katımıyla 19 Mayıs Gençlik Kampında iftar yemeği düzelendi.
BİRLEŞTİREN İFTAR YEMEĞİ
Düzenlenen  iftar yemeğine, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, yönetin kurulu üyeleri ve ayrıca kurumun Şube Müdürlerinden İsmail Tekin, Mustafa Turgut, Adnan Albayrak, Süleyman Demirtaş, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Osman Abanoz, Tekkeköy Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Ziya Aydın, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, Tekkeköy Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner ve Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs’te katıldı.
BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK
Çiçeğini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var’ın elinden alan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz,” Öncelikle bana bu güzel çiçeği veren Sayın değerli Başkanımızın elinden almak beni çok mutlu etti. Şehitlerimizin geride gözü yaşlı olarak bırakmış oldukları ailelere sahip çıkmak bizim asli görevimiz her zaman 7/24 saat yanınızda olacağız. Bizleri evladınız olarak kabul edin. İftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı sahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum