ŞEHİT BAŞKOMİSER MEMLEKETİNDE!

Şemdinli’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Polis Özel Harekât Başkomiseri Ahmet Çamur toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon’a getirildi

ŞEHİT BAŞKOMİSER MEMLEKETİNDE!
16 Ağustos 2015 - 16:18
Şemdinli’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Polis Özel Harekât Başkomiseri Ahmet Çamur toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon’a getirildi.

Trabzon havaalanında yapılan törenin ardından toprağa verilmek üzere Çaykara’nın Soğanlı mahallesine karayolu ile uzun bir konvoy eşliğinde hareket edildi. Of- Çaykara yolu araç konvoyundan dolayı trafik tıkanma noktasına geldi.

Şehit Başkomiser Ahmet Çamur’a Allahtan rahmet ailesine Allah sabırlar versin.

Şehit Baş komiser ile ilgili kahreden detay!

Başkomiser Ahmet Çamur’un görevinin son günü şehit düştüğü öğrenildi. Saldırı sonrası yaşanan çatışmada 4 teröristin öldürüldüğü belirtiliyor.
Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’ne Ankara’dan görevli olarak giden Polis Özel Harekât Başkomiseri Ahmet Çamur yol kesen teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Şehidin hâkim eşi Gökçen Çamur haberi tatil için geldiği Samsun’un Atakum İlçesi’ndeki baba evinde aldı. Şehit haberiyle yıkılan 3 çocuk annesi Gökçen Çamur, Ankara’dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait özel jetle Van’a gitti. Elanur (11), Begüm (7) ve Tuğçe (3) isminde 3 kız çocuğu babası olan Ahmet Çamur’un, Ramazan ayının 2’nci haftasında Ankara’dan görevli olarak Şemdinli’ye gittiği ve görevinin son gününde şehit düştüğü belirtildi.
4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Öte yandan Şemdinli’de Baş komiser Ahmet Çamur’un şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada biri kadın 4 terörist öldürüldüğü öğrenildi.
İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçleri arasında çıkan ve 1 özel harekât polisinin şehit olduğu çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda, biri kadın 4 terörist öldürüldü. Bölgede operasyon sürüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum