Şehit Caner Mayendağı Parkı Yeni Görünüme Kavuşuyor
İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce, eski Ağabali parkında başlatılan bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Belediye Meclisinde alınan karar ile Şehit Ulaştırma Er Caner Mayendağı ismi verilen park yeni görüntüsüne kavuşuyor.
11 Ağustos 2021 - 17:23
Parklarımızı geleceğe hazırlıyoruz
Yenileme çalışmaları ile ilgili açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş," Çocuklarımız buraya her oynamaya geldiklerinde şehidimizin adını görmüş olacaklar ve şehidimizin adının yaşatılmasına katkı sağlamış olacaklar. Ülkemizde biz buralarda huzur içerisinde yaşayabiliyorsak, işimize gücümüze gidebiliyorsak bunu şehitlerimize ve şehit ailelerimize borçluyuz. Onları ruhları şad olsun. Dolayısıyla bizim şehidimiz, bizim kardeşimiz, evladımız, arkadaşımız. O bakımdan, şehidimizin isminin, anısının bu güzel parkta yaşatılması hususunda meclis üyelerimizle hep birlikte karar verdik. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce parklarımızda bakım, onarım ve peyzaj çalışması yapılıyor. Belediye olarak vatandaşlarımız aileleriyle beraber daha temiz nefes alabileceği, gelen konuklarını gezdirebileceği park alanlarımıza özen gösteriyoruz” diye konuştu.
Emeği geçenlere teşekkür etti
Kamu kurum ve kuruluşları tarafından var olan ve yeni yapılan parklara, okullara şehitlerin isimlerin verilmesinin şehitlerin anısının yaşatılması noktasında önemli olduğu ifade eden Hürriyet Mahallesi Muhtarı Orhan Şimşek,” İlkadım Belediyesi, bu parkı şehidimizin anısını yaşatmak ve gelecek kuşaklara da bu vatanın nasıl vatan olduğunun mesajını vermek için bu parka şehidimizin ismini verdi. Ben tüm şehit aileleri adına, Belediye Başkanımızın nezdinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUMLAR