ŞEHİT DÜŞEN MEHMETÇİKLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında şehit düşen Mehmetçikler için 2 adet 41 Yasin-i Şerif okundu ve ardından dualar yapıldı

ŞEHİT DÜŞEN MEHMETÇİKLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN
27 Ağustos 2018 - 21:27
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında şehit düşen Mehmetçikler için 2 adet 41 Yasin-i Şerif okundu ve ardından dualar yapıldı.
Dernek binasında duygu dolu anların yaşadığı Mevlid-i Şerif ‘te konuşan şehit annesi ve ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var," Her ay düzenli olarak dernek binamızda görevi başında şehit düşen Mehmetçiklerimiz için mevlid-i şerif okutturuyoruz" dedi.
ŞEHİTLERİMİZİ DUALARLA ANDIK
Şehit yakılarını katıldığı mevlitte duygularını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Şehit ve Gazi ailelerimizin katılımı ile şehit düşen Mehmetçiklerimiz için dernek binamızda Mevlid-i Şerif okuttuk. Ruhları şad olsun" diye konuştu.
UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner ise, “Ülkemiz için canlarını seve seve feda eden Mehmetçiklerimiz için dernek binamızda Mevlid-i Şerif okuttuk. Geride kalan gözü yaşlı ailelerine sahip çıkmak bizim asli görevimizdir. Şehitler vurulunca değil unutulunca ölür. Bizlerde peşlerinde Kuran’ı Kerim okutarak unutmadık" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum