ŞEHİT GÖKHAN BAYRAM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Diyarbakır’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram Samsun B

ŞEHİT GÖKHAN BAYRAM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
02 Haziran 2017 - 00:12
Diyarbakır’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram Samsun Büyük Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi.
ŞEHİTTİN CENAZESINE 7’DEN 70’E HERKES KATILDI
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın  cenazesine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali  İbrahim Şahin, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, MHP samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Hayati Tekin, Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, EDOK Komutanlığı Eğitim Tümen Komutanı Tuğgeneral Mehmet Hakan Akyol, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı ve Garnizon Komutanı Piyade Albay, Sedat Bulut, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları  ve binlerce vatandaşın katıldı.
ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ GÖKHAN BAYRAM’A SON GÖREV
 İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Daha sonra şehidimizin cenazesi askerlerin omuzunda cadde üzerinde bir süre taşındı. Ardından şehidimizin naaşı cenaze aracına konularak defnedilmek üzere Samsun Kıranköy Şehitliği'ne götürüldü. Burada şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın Türk Bayrağına sarılı olan naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim ve dualar eşliğinde Kıranköy Mezarlığı'ndaki askeri şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.
Defin töreninin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehidimizin fotoğrafını ve naaşına sarılı şanlı bayrağımızı öperek şehidimizin annesi Selma Seçkin’e teslim etti.  Gençlik ve Spor Bakanı ile Vali defin törenin ardından şehidimizin babasına, annesine ve kardeşine baş sağlığı dileklerinde bulunarak acılarına ortak oldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum