ŞEHİT POLİS ÖZTÜRK GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI...

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki bulunan Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Mustafa Öztürk için Samsun'un  Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii

ŞEHİT POLİS ÖZTÜRK GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI...
12 Aralık 2016 - 18:16
6 1İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki bulunan Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Mustafa Öztürk için Samsun'un  Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde bulunan Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Mustafa Öztürk için Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından Öğlen müteakiben kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Şehidimizin cenazesi, polislerin omuzunda cadde üzerinde bir süre götürüldükten sonra cenaze aracına konularak Çarşamba İlçesi Yeni Kışla Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına götürüldü. Sonrasında şehidimiz Polis Memuru Mustafa Öztürk ün Türk Bayrağıma sarılı olan naaş-ı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
CENAZEYE BÜYÜK KATILIM


[gallery ids="63463,63462,63460"]

Şehit olan Polis Memuru merhum Mustafa Öztürk’ün cenazesine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili ayrıca Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıs Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Hayati Tekin, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Çarşambaspor Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turan Bilgin ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
3Defin töreninin ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, şehidimizin fotoğrafını ve naşına sarılı olan şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Ahmet Öztürk’e öperek teslim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum