ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ

Türkiye'nin kanayan yarası terörün can almaya devam ettiğini dile getiren CHP Samsun İl Başkanı Av

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ
07 Ocak 2017 - 13:59
7-bos-kalip-haberTürkiye'nin kanayan yarası terörün can almaya devam ettiğini dile getiren CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, "Şırnak'ta şehitlerimiz var. Yüreğimize yine acı düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şâd, mekânları cennet olsun. Türk milletinin başı sağ olsun. Uzun zamandır, terör ülkemizin başının belasıdır. Bu beladan kurtulmak için, her türlü güvenlik öneminin sıklıkla ve ciddiyetle el alınması gerekmektedir" dedi.
Zor kış şartlarında ülkenin güneydoğusunda güvenlik güçleri tarafından çetin bir mücadelenin verildiğini ifade eden Tufan Akcagöz, "Her türlü zor koşulda, ülkemizin güvenliği için canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimize minnet borçluyuz. Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu oyunların ve tezgâhların hepsini boşa çıkaracak ve etkisiz kılacak güç ve yeterliliktedir" dedi.
Terörle mücadelede istihbarat çalışmalarının önemine dikkat çeken Akcagöz, "Terörle ve teröristle mücadele ederken, istihbarat oldukça önemlidir. Bu alanı zayıf bırakarak yapılan her mücadele eksik kalır. Gerek PKK, gerekse IŞİD ile yapılan mücadelede, istihbarat çalışmasının etkin yapılması, terörle mücadelenin ayrılmaz bir parçasıdır. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Vatan savunmasında hayatlarını kaybeden askerlerimize CHP Samsun İl örgütü adına Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyoruz" diye sözlerini tamamladı.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum