Şehrimizin Ekonomik Zenginliğini Artırıyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Uyguladığımız projelerle bir yandan ilçemizin kentsel ve sosyal dönüşümünü sağlarken, bir yandan da şehrimizin ekonomik zenginliğini artırıyoruz" dedi

Şehrimizin Ekonomik Zenginliğini Artırıyoruz
06 Ekim 2017 - 17:15
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Uyguladığımız projelerle bir yandan ilçemizin kentsel ve sosyal dönüşümünü sağlarken, bir yandan da şehrimizin ekonomik zenginliğini artırıyoruz" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçenin her noktasına hizmet götüren bir belediye olarak, uyguladıkları projelerle hem ilçenin gelişimini sağladıklarını hem de şehrin ekonomik zenginliğini artırdıklarını söyledi. Yazılı, görsel ve internet medyanın temsilcilerini ağırlayan Başkan Genç, şehrin yaşam standardını yükselterek, Canik'i Türkiye'nin en hızlı değişim ve dönüşüm sağlayan ilçesi haline getirdiklerine dikkat çekti.
TARİHİ VE TURİSTİK MEKÂNLARI GEZDİLER
Canik'teki değişim ve dönüşümü yerinde görmek için İstanbul'dan Canik'e gelen ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri, gezilerinin ikinci gününde de dolu dolu bir gün geçirdi. İstanbul Gazete, Radyo, TV ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız'ın da yer aldığı basın kafilesi, gün boyunca Bandırma Vapuru, Kurtuluş Yolu, Atakum Sahili, Tekkeköy Arkeoloji Alanını gezerken, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini de görme imkânı buldu.
ROMAN VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR
Yavuzselim Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla da biraraya gelen Başkan Osman Genç ve gazeteciler, burada müzik gösterisi ile karşılandı. Roman vatandaşların çaldığı müzikler eşliğinde heyecan dolu anlar, eğlenceli dakikalar yaşayan basın mensupları, aynı mahallede Canik Belediyesi tarafından eski, yorgun binaların baştan aşağı yenilendiği “Güzel Evim Mutlu Geleceğim” projesini inceledi ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ni gezdi. Gazeteciler, içerisinde konferans salonu, etüt merkezleri, düğün salonu, sıbyan okulu, müzik okulu, aile eğitim merkezleri bulunan Kültür Merkezi'ne hayran kaldı.
BÖLGENİN EN DİNAMİK İLÇESİ
Şehrin tanıtımı noktasında başka şehirlerden ilçelerine gelen gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Genç, "Canik, Karadeniz coğrafyasında önemli bir konuma sahiptir. Bu hem kültürel hem de ekonomi açısından önemlilik göstermektedir. Canik, bölgenin en dinamik, en gelişimci ve dönüşümcü ilçesidir. Belediye olarak ilçemizin her noktasına hizmet üretip, götürüyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla ilçenin gelişimini hızlandırırken, hem fiziki hem sosyal dönüşümünü sağladık. Aynı zamanda şehrimizin yaşam standardını ve ekonomik zenginliğini artırdık" dedi.
GAZETECİLER BİRARAYA GELDİ
Akşam ise misafir gazeteciler, Damla Panaroma Otel’de Samsun basın temsilcileri ile biraraya geldi. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, İstanbul Gazete, Radyo, TV ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan ile Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve KentHaber.com Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk'ün de katıldığı yemekte, gazeteciler tanışma ve kaynaşma imkânı buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum