Şehrin Merkezi Bulvar AVM, Sonbahara Muhteşem Bir Hediye Kampanyası İle Devam Ediyor…

Bulvar AVM’de İkinci Hafta Talihlileri Hediyelerini Aldılar…! Şehrin Merkezi Bulvar AVM, Sonbahara Muhteşem Bir Hediye Kampanyası İle Devam Ediyor… 13 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında

Şehrin Merkezi Bulvar AVM, Sonbahara Muhteşem Bir Hediye Kampanyası İle Devam Ediyor…
29 Ekim 2014 - 01:55
Bulvar AVM’de İkinci Hafta Talihlileri Hediyelerini Aldılar…!

Şehrin Merkezi Bulvar AVM, Sonbahara Muhteşem Bir Hediye Kampanyası İle Devam Ediyor…

13 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında Bulvar AVM mağazalarında uygulanan hediye kampanyasının ikinci hafta talihlileri hediyelerini teslim aldılar.  Kampanya kapsamında 1 Elektrikli motosiklet, 1 Samsung TV, 7 adet Samsung pad sahiplerine teslim edildi.

Toplamda 100 TL’lik alışveriş karşılığı çekilişsiz kurasız elektrikli motosiklet, Samsung TV, Samsung Pad kazanma fırsatı yakalayan müşteriler, aynı zamanda kampanya masasına kayıt ettirdikleri her fiş veya faturadan anında mağaza çekleri kazanıyor.

Kampanyada en yüksek tutarda alışveriş yapan her haftanın 1. si elektrikli motosiklet, her haftanın 2. si Samsung TV ve her günün birincisi Samsung Pad kazanmanın sevinci yaşadılar. Elektrikli motosikletin sahibi Kubilay Bay olurken, haftanın ikincisi olarak samsung TV kazanma fırsatı yakalayan ziyaretçi ise Kübra Deniz Kozal oldu.

Her gün ve her hafta toplamda en yüksek alışveriş yapan ve yapmış olduğu alışverişleri kampanya masasına kayıt ettiren herkes kampanyaya katılmaya hak kazanıyor. Hergünün talihlileri ertesi gün 18.00’e kadar duyuruluyor. Her haftanın talihlileri ise takip eden ilk pazartesi 11.00’e kadar duyuruluyor.

Kampanyanın son iki haftasında, 2 motosiklet, 2 Samsung led TV, 15 adet Samsung pad daha sahiplerini bekliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum