ŞEN'DEN KAVAK BELEDİYESİ'NE ZİYARET

AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı Olan Avukat Emin Kazım Şen Kavak Belediye Başkan Vekili Hanife Asar'ı makamında ziyaret etti

ŞEN'DEN KAVAK BELEDİYESİ'NE ZİYARET
13 Şubat 2015 - 22:47
AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı Olan Avukat Emin Kazım Şen Kavak Belediye Başkan Vekili Hanife Asar'ı makamında ziyaret etti.

Kavak Belediye Başkan Vekili Hanife ASAR'ı makamında ziyaret eden Avukat Emin Kazım Şen, Kavak için yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aldı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun toplantıları nedeniyle Ankara'da olmasından dolayı vekil olarak atanan Meclis Üyesi Hanife Asar'ı makamında ziyaret eden Şen, Kavak Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları çok beğendiğini ve medya aracılığı ile çalışmaları sürekli takip ettiğini söyledi.

"HEDEFİMİZ BÜYÜYEN VE GELİŞEN KAVAK OLMALI"

Avukat Emin Kazım ŞEN sözlerine şöyle devam etti; "Kavak için gösterilen çalışmaları kuşkusuz hepimiz çok net görüyoruz. Başkanımız ve ekibi bu konuda çok çaba sarf ediyorlar. Milletvekillerimizle sürekli irtibat halindeler. Kavak'taki istihdam sorunu için çalışmaları takdire şayan. Eminim Kavak çok kısa sürede çok daha iyi noktalara gelecek. Hedefimiz büyüyen ve gelişen kavak olmalı’’ dedi.

Kavak Belediye Başkan Vekili Hanife Asar, ziyaretinden dolayı Avukat Emin Kazım Şen'e teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum