Şerefimizle 46 yılı geride bıraktık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Terme Seçim İrtibat Bürosu dualarla açıldı

Şerefimizle 46 yılı geride bıraktık
09 Mayıs 2015 - 19:53
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Terme Seçim İrtibat Bürosu dualarla açıldı. MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü yaptığı konuşmada, “7 Haziran seçimlerinde artık 46 şerefli yılını geride bırakan MHP’yi, bu necip millet tek başına iktidar sorumluğunu emanet ederek deneyecektir” dedi

[gallery ids="27162"]

Milliyetçi Hareket Partisi Terme Seçim İrtibat Bürosu, geniş bir katılımla açıldı. Sağanak yağmura rağmen Terme halkı açılışa büyük ilgi gösterdi. Açılışa MH Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, MHP Samsun Milletvekili Adayları, oda ve sendika başkanlarıyla çok sayıda davetli katıldı.

SONUÇLARI AĞIR OLDU

Açılışta Termeli vatandaşlara seslenen MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Tarih kitaplarında yer alacak kadar önemli bir seçimin öncesindeyiz. Ülkemiz bölünme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Türkiye'nin sorunlarının çözülüp çözülmemesi 7 Haziran genel seçimlerinin sonucuyla alakalı.  Ne yazık ki ülkemizin kötü yönetilmesinin ağır sonuçlarını yaşıyoruz.  7 Haziran seçimlerinde artık 46 şerefli yılını geride bırakan MHP’yi, bu necip millet tek başına iktidar sorumluğunu emanet ederek deneyecektir” dedi.

[gallery ids="27163,27164"]

BU DEVLETİ KOLAY KURMADIK

‘Biz bu sorumluluğu üstlenmeye hazırız’ diyen Başkan Süslü, “Biz bu toprakları kolay yurt yapmadık. Bu zamana kolay gelmedik. Bu devleti kolay kurmadık. Yandaş anketlerle gündem saptıranlara, algı operasyonlarıyla iradelere ipotek koymaya çalışanlara emanet edecek artık hiçbir şeyimiz yoktur. Yüzyıllarca köken ve mezhep ayrımı yapmadan can verdik, kan döktük, bedel ödedik, şehit düştük, bayrağa kefen niyetine sarılarak vatan için göğsümüzü siper ettik. Artık milletimiz feraha kavuşacak ve huzur içinde yaşayacaktır” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum