Sevdamız Samsun'dan Başkan Mustafa Candal'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Sevdamız Samsun Genel Merkezi Yönetim Kurulu, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Başkan Candal'ın misafirperverliği için teşekkür edildi ve şehirdeki kalkınmada sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekildi.

Sevdamız Samsun'dan Başkan Mustafa Candal'a Hayırlı Olsun Ziyareti
12 Haziran 2024 - 17:59
İş Birliği ve Gelecek Projeler Masaya Yatırıldı
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Candal'a derneklerinin mevcut çalışmaları ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında detaylı bilgi sundu. Görüşmede, bu projelerin Tekkeköy'ün gelişimine sağlayacağı katkılar üzerine kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı.
Başkan Nuri Seven, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Tekkeköy'ün kalkınması için sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. Başkan Candal ile iş birliği yaparak şehrimizin refah seviyesini artırmayı hedefliyoruz," dedi. Başkan Candal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak iş birliklerinin Tekkeköy için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Ziyaretin sonunda Genel Başkan Seven, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal'a ziyaretin anısına Sevdamız Samsun Genel Merkezi özel olarak tasarlanmış kravatı hediye etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum